BalkansPress

Dobro došli!

Porodica Seladin u ul. Dunavski kej 30 bije bitku za svoj dom.

Kako su članovi porodice naveli, oni su ih izbrisali iz katastra iako tu žive od 1982. godine, a kuća postoji od 1934. godine.

PROČITAJTE: NA LINIJI 59 OTET AUTOBUS: Mladić tokom protesta taksista seo za volan, pa se sa putnicima vozio od Autokomande do Vidikovca

13:03 - Stigao je i Parking servis, a trenutno se lome i iznose stvari porodice kroz prozor. Bolesnu ženu su izneli i odvezli u bolnicu.

12:58 - Okupljeni građani viču policiji "ubice" jer je ženi oboleloj od kancera pozlilo i pripadnici Hitne pomoći je iznose na nosilima.

*Foto: Filip Plavčić

12:31 - Policija je dozvolila porodici da iznese stvari.

12:23 - Porodici je isključena i voda, a došli su i ljudi iz vodovoda, kao i još pripadnika policije.

 

12:09 - Kako je porodica rekla, pripadnici policije porodici im ne daju da iznesu stvari već žele da odmah ruše kuću. Već su im isključili struju i ne odustaju od namere da sruše kuću.

12:03 - Policija "teši" porodicu i govori kako moraju da ih izbace iako ne žele. Ipak, ispred kuće je cela policijska brigada, preko 20 pripadnika policije. Stigla je i hitna pomoć.

*Foto: Espreso.rs

12:02 - Policija je blokirala ulaz u kuću u kojoj se nalazi se samo nalazi bolesna žena koja je obolela od kancera.

11:58 - Policija nasilno pokušava da uđe u kuću petočlane porodice u kojoj se nalazi i bolesna žena. Kako javlja naš reporter sa lica mesta, primenjuje se i silu u vidu guranja.

 

11:22 - Osman Seladin se žalio skoro svim institucijama i smatra da zakon nije isti očigledno za pripadnike nacionalne manjine. Takođe, rečeno im je da opet predaju papire kako bi se postupak odložio jer i sami vide da nešto nije u redu.

*Foto: Filip Plavčić

10:35 - Trenutno je mirno, a ispred kuće se nalaze pripadnici policije. Porodica sve vreme pokušava da dokaže da kuća postoji što izveštaj i dokazuje.

<p>Porodica je izbrisana iz katastra iako tu žive od 1982. godine, a kuća postoji od 1934. godine</p>

*Foto: Espreso.rs

Međutim saznali su da je imanje prodato i misle da na mestu njihove kuće žele da prave naučni centar ili Teslin park. Ipak, u pitanju se neprvoverene informacije.

PROČITAJTE: NAPRSLA FONTANA NA SLAVIJI, zid propušta vodu: OŠTEĆENA kada se noćas automobil direktno zakucao u nju (VIDEO)

*Foto: Filip Plavčić

Takođe, u toj kući živi žena obolela od kancera, koja se nalazi kod lekara, a ukoliko ostane bez doma, biće na ulici.

(BalkansPress / Izvor: Espreso.rs)

 

 

 

 

 

 

Scroll to top