BalkansPress

Dobro došli!

BEOGRAD - Jedan od najbližih saradnika pokojnog Slobodana Miloševića, nekadašnji vicepremijer Jugoslavije i ekspremijer Srbije otkrio je uživo u TV emisiji najapsurdniju situaciju kojoj je prisustvovao tokom pregovora u Dejtonu.

PROČITAJTE: NLO iznad Berana: Snimak čudnog objekta na nebu uznemirio Crnogorce (VIDEO)

 

On je u sinoćnom izdanju emisije "Ćirilica" tim otkrićem iznenadio i samog autora i voditelja Milomira Marića.

Šaja, kako su ga građani zvali tokom devedesetih, otkrio je da se posle Dejtonskog sporazuma odigrala apsurdna situacija i to pred njegovim očima.

PROČITAJTE: PENZIONERIMA se savetuje da provere RAČUN NAKON KUPOVINE po supermarketima! Ukoliko vidite ove proizvode su na akciji - ne kupujte ih ni slučajno!

 

- Kada je potpisan Dejtonski sporazum, dolazi Voren Kristofer kod Miloševića. Milošević se potpisuje na dnu praznog papira i zahteva od Kristofera da napiše spisak uslova, međutim, Kristofer gura onako rukom taj papir od sebe i ne potpisuje ništa! Kaže, jer su uslovi fludini - ispričao je Šainović na šta je voditelj Milomir Marić ostao vidno zatečen.

*FOTO: PRINTSCREEN HAPPY TV

Kad je reč o Rambujeu, Šainović je podsetio na već poznatu priču da je u to vreme predsednik Srbije Milan Milutinović nudio u toku pregovora da uđemo u NATO pod uslovom da Kosovo ostane u sastavu Srbije, ali da su sa Zapada to glatko odbili rekavši da ih to ne zanima.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top