Vetar će danas biti slab i umeren, u Pomoravlju i na jugu Banata povremeno jak, jugoistočni, najavio je RHMZ.

PROČITAJTE: U IVANJICI SE DESILO ČUDO! Meštani su jutros na njivama videli nešto što ne pamte u novembru (VIDEO)

*FOTO: PRINTSCREEN / RHMZS

Danas će u toku dana biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima, osim u Timočkoj Krajini, gde će biti tmurno, povremeno sa sipećom kišom.

 

*FOTO: PRINTSCREEN / RHMZS

Ujutru ponegde kratkotrajna magla i niska oblačnost, a uveče i u toku noći se očekuje naoblačenje s kišom, koje će se iz Crne Gore preko južne i zapadne Srbije širiti ka Vojvodini.

*FOTO: PRINTSCREEN / RHMZS

PROČITAJTE: ŽIVI FOSILI SVETSKE FLORE: Hoće li Pančićeva omorika preživeti klimatske promene?

 

Vetar će biti slab i umeren, u Pomoravlju i na jugu Banata povremeno jak, jugoistočni. Uveče i u toku noći košava u pojačanju, naročito na jugu Banata, gde se očekuju olujni udari. Najniža temperatura od 3 do 9 stepeni, a najviša od 14 do 19 stepeni. U Beogradu će biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima i veći deo dana suvo.

*FOTO: PRINTSCREEN / RHMZS

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura oko 9 stepeni, a najviša oko 18 stepeni. Uveče i u toku noći povremeno kratkotrajna kiša uz pojačavanje košave. Do ponedeljka u većem delu umereno oblačno i suvo, samo u Timočkoj Krajini oblačno, tmurno, povremeno sa slabom kišom. U košavskom području ponovno jačanje jugoistočnog vetra koji će u južnom Banatu i donjem Podunavlju povremeno imati olujne udare.

 

*FOTO: PRINTSCREEN / RHMZS

Od utorka pretežno oblačno, mestimično sa kišom uz slabljenje jugoistočnog vetra.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs, Tanjug)

Scroll to top