BalkansPress

Dobro došli!

Udovica čuvenog Velimira Bate Živojinovića, Julijana Lula Živojinović, napustila nas je danas, što su potvrdili članovi njihove porodice.

PROČITAJTE: PO NJENIM ROMANIMA SU RAĐENE SERIJE KOJE DANAS OBOŽAVAMO: Srpska književnica stekla je veliku popularnost, a evo zbog čega vest o njenoj smrti niko nije objavio!

- Posle kratke i teške bolesti danas je preminula naša draga majka, sestra i baka Lula. Njena vedra duša, njena snaga i optimizam učinila nas je boljim ljudima. Sada nas negde gore sa svojim Batom pazi i čuva - oglasila se familija Živojinović na društvenim mrežama.

 

Lula je pre svega nekoliko meseci  pričala o Bati i porodici.

- Nikako ne mogu i verovatno nikada neću moći da se pomirim sa tim da nema mog Bate. Filmovi koje svakodnevno gledam mi podržavaju tu iluziju i često se osvrnem očekujući njegov blag glas i nežan dodir. Srećom, sada su mi ćerka i neki od unuka tu, pa vreme lakše prođe u svakodnevnim obavezama i razgovorima. Ali, prazninu koju je Bata ostavio svojim odlaskom ništa ne može da nadomesti. Verovatno, kao i svi oni koji su izgubili svoje najdraže, trudim se da živim dan za danom, bez nekog dalekog gledanja u budućnost - kazala je ona tada.

Njegova supruga ga je najbolje poznavala i znala je šta Bata misli i oseća. Ona je provela glumčeve poslednje dane uz njega, te otkrila da ostaje i dalje bol što Bati nije mogla da se ispuni poslednja želja - da zagrli svog sina.

-O tome smo puno pričali do sada, to je opšte poznata stvar i tu se ništa nije promenilo. Najveća želja mu je bila da se svi opet zajedno okupimo, da može opet da zagrli svog sina Miljka. To se, nažalost, nije desilo i jedan pošten i častan čovek je otišao sa neizrecivim bolom. Nečija osveta pobedila je humanost, u ovom slučaju zlo je pobedilo dobro. Bata to nije zaslužio - rekla je Lula tom prilikom.

(BalkansPress / Izvor: Srbijadanas.com)

Scroll to top