Snimak incidenta koji se juče dogodio na Vidikovačkoj pijaci, na kojem ulična prodavačica jednim udarcem nokautira komunalnu milicajku, preplavio je internet i postao glavna tema u Beogradu, pa i šire. A dodatnu buru izazvalo je oglašavanje komunalne inspektorke Jovanke K. na Tviteru.

PROČITAJTE: PSIHOLOZI O NAPADU NA MILICAJKU: Evo zašto ljudi osuđuju lica u uniformi i zašto svaki obračun s njima dožive kao LIČAN

- Evo ovako, ova u ljubičastoj kapi sam ja! Upravo sam dala izjavu u policiji, vidim da navijate i podržavate kroše! Gledate nepun minut snimka, doneli ste zaključke. Vi biste da vešate, da uzvraćate, hrabri ste baš, svaka čast! Kako bi reagovali da vam je sestra, majka, drugarica?” - bila je prva objava komunalne inspektorke Jovanke K.

 

Ona je iznela njeno viđenje celog incidenta.

- Strašno šta smo preživeli sa njom danas. Niko je nije ni pipnuo, ni nju ni njene stvari. A šta nam je izgovorila i uradila nemam reči. Još sam u šoku - rekla je komunalna inspektorka iz Rakovice i dodala kako "ove što prodaju van tezgi luk i jabuke nikada ne diraju".

Jovanka K. je objasnila da dugo radi kao komunalni inspektor.

- Dugo već radim ovaj posao, pokušavam uvek lepim da rešim sve, razumem i tu sirotinju koja prodaje na ulici - dodala je ona.

PROČITAJTE: OVO JE PRODAVAČICA KOJA JE NOKAUTIRALA KOMUNALNU MILICAJKU! Sadiju neki brane, drugi oštro OSUĐUJU (VIDEO)

 

Kako je objasnila "ona je navikla da je snimaju na dužnosti".

- Ova žena mi je pretila da će povući svoje veze u policiji i gradu i da ću kao i mnoge pre mene dobiti otkaz koji će ona da mi napakuje. Pitala sam je zašto meni otkaz. Nisam je ni pipnula, uvredila...

Mnogi su joj zamerili što je, kada joj je koleginica nokautirana, "ležerno stajala i držala ruke u džepovima".

Šećer i voda

*Šećer i voda / FOTO: TWITTER / SCREENSHOT

- Naravno da sam joj pomogla! Donela sam joj vodu i šećer - odgovorila je inspektorka na pitanje o prvoj pomoći koju je trebalo da dobije nokautirana komunalna milicajka.

Na pretnje da će morati uskoro da nađe novi posao Jovanka K. je odgovorila.

- Nadam se da će biti nekog časnijeg posla i za mene.

Scroll to top