Trend kome su još pre nekoliko godina podlegle mnoge dame u Kini i Americi stigao je i u Srbiju.

Na društvenoj mreži "Fejsbuk" osvanuo je oglas pod naslovom - "Rentiraj dečka". Na broj telefona koji se našao u oglasu javio se mladić koji nam je objasnio da se nude muškarci "za sve prilike" i već na početku razgovora objasnio da nije reč o prostituciji, niti žigolo-servisu.

Gotovo da nema dame koja je bez partnera da se, makar jednom nije našla u situaciji da je ljubopitljiva okolina zapitkuje o tome kada će, konačno, naći nekoga. Samim devojkama dobro su poznati i komentari koji sugerišu da su se "sve njene drugarice već skućile, samo ona nikako"... Kako bi rešio ovaj problem devojaka, a pri tom i sam zaradio, jedan Beograđanin otvorio je agenciju za iznajmljivanje dečka. "U ponudi" su muškarci različitih godina, izgleda, interesovanja...

 

 

- Iznajmljujemo osobe koje damama glume partnera u svim situacijama - kaže posrednik u spajanju mušterije i lažnog dečka. - Bilo da se radi o svadbi, slavi, poslovnom događaju, izlasku u noćni klub, porodičnom ručku... Dame biraju muškarca po svom ukusu, ili ukusu njihove okoline. Imaju priliku da iznajme dečka sa manirima, da odaberu kako će biti odeven, a, naravno, pre "prikazivanja" usaglašavaju se priče o tome gde su se i na koji način upoznali.

Dečko za pokazivanje bira se preko fotografija. Zainteresovana dama prvo se nađe sa posrednikom koji joj pokaže slike muškaraca iz ponude. Nakon odabira, devojka se nalazi sa svojim "izabranikom" kome može da odabere garderobu, ali i osmisli biografiju do najsitnijih detalja.

Momka po meri, međutim, sebi će moći da priušte samo one imućnije devojke. Sat vremena provedenog sa iznajmljenim momkom košta 50 evra, drugi sat 30, a svaki sledeći po 20 evra, objašnjavaju oglašivači ove nesvakidašnje usluge. Prilikom dogovora, mušterije plaćaju kaparu, a nakon završenog posla i ceo iznos.

TRAŽE SE SEDOKOSI

Agencija koja slobodnim devojkama preko društvene mreže "Fejsbuk" nudi dečka u zakup, u ponudi ima mladiće do 30 godina, ali i one koji su nešto stariji.

- Ove godine se "traže" ozbiljniji muškarci, sa kojom sedom u kosi - objašnjava posrednik.

- Prošle godine su, recimo, dame najviše bile zainteresovane za gospodu ležernijeg načina odevanja, sa neobrijanom bradom, koja neguje takozvani drvoseča stil.

 

(Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top