Kompanija "Lidl Srbija"počeće sa radom 11. oktobra otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje. Potrošače će dočekati više od 1.000 prodavaca i asortiman od 1.500 proizvoda.

Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da u kupuju domaće i robne marke "Lidla" u prodavnicama ove kompanije.

Kako je saopštila kompanija "Lidl Srbija", otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima uslediće od novembra i biće nastavljeno narednih meseci.

 

- Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo sledeće nedelje moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih 'Lidl' brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji - rekla je Martina Petrović iz sektora korporativnih komunikacija "Lidl Srbija".

PROČITAJTE: POČINJE KOLONIZACIJA: Kragujevac dao saglasnost da migranti dobijaju seoska domaćinstva u Šumadiji!

*Foto: danielfoster437

"Lidl" prodavnice u Srbiji su standardizovane i građene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled u skladu sa ciljevima "Lidla", navedeno je u saopštenju.

U proces izgradnje prodavnica kompanija "Lidl Srbija" aktivno je uključila domaću građevinsku industriju angažovanjem 200 podizvođača - projektantskih, nadzornih i izvođačkih firmi.

U trenutku otvaranja, u "Lidlu" će raditi više od 1.500 zaposlenih.

(BalkansPress / telegraf.rs)

Scroll to top