Pojedini proizvodi već od četvrtka, kada „Lidl” otvara svoje prodavnice širom Srbije, moći će da se kupe od 20 od 60 odsto jeftinije nego u drugim trgovinskim lancima.

Dolaskom „Lidla“, kako tvrde ekonomisti, tržište Srbije dobija oštru konkurenciju, a potrošači niže cene. Stručnjaci veruju da će to uticati i na druge trgovinske lance da snize cene kako bi opstali na tržištu.

 

„Lidl” je za prve dane otvaranja pripremio ponudu sa velikim brojem proizvoda atraktivnih cena. Kad je reč o mlečnim proizvodima, kupci će moći da uštede od 30 do 50 odsto na pojedine artikle. Značajnu uštedu mogu ostvariti i prilikom kupovine mesa i suhomesnatih proizvoda, dok bi samo na šećeru mogli da uštede 20, a na kafi 30 odsto.

PROČITAJTE: OTVARANJE „LIDLA“ NIJE OBIČNO OTVARANJE LANCA PRODAVNICA: Evo šta se krije iza svega

U ponudi je i odeća. Hiljadu dinara koštaju dve majice za odrasle, a isto toliko treba izdvojiti za tri potkošulje ili pet pari ženskog donjeg veša. Za 1.500 dinara mogu se kupiti somotske muške pantalone, a muški džemper je 1.300 dinara.

Tabela

*Tabela, Foto: Alo!

Takođe, u ponudi su stvari za trudnice, ali i bebe i decu. Bebi-posteljina košta 1.300 dinara, a dva bodija 700 dinara. Majica za decu iznosi 300 dinara, što je za čak 50 dinara jeftinije nego u kineskoj robnoj kući. Kad je reč o malim kućnim aparatima, recimo, seckalica košta 1.300 dinara, a tiganj košta 400 dinara.

(BalkansPress / alo.rs)

Scroll to top