BalkansPress

Dobro došli!

Ponovo smo potražili kuće koje su oglašene u raznim portalima za nekretnine umesto vas. Ovoga puta naišli smo na jednu jeftinu, na 48 kilometara od Beograda.

Na prodaju kuca veoma povoljno CENA 5.000EUR

*Iako se navodi da je kuća potpuno sređena, nema fotografija prostorija koje bi to i dokazale

Printskrin: beogradskioglasi.com

Kuća ima 50 kvadrata, a kako je vlasnik naveo u oglasu, uknjižena je.

 

Ova nekretnina je kompletno sređena, navodi se. Ima terasu, ali i pomoćne objekte. Nalazi se u Ubu, i ima čak 5, 5 ari placa koji ide uz nju gratis. Ako ništa drugo, idealna može biti i kao vikendica.

Na prodaju kuca veoma povoljno CENA 5.000EUR

*Uz ovu kuću ide i prostrano dvorište, a to nije kraj svemu što se nudi

Printskrin: beogradskioglasi.com

Cena za ovu slatku kućicu je samo 5.000 evra.

Nerealno jeftina kuća - 100 kvadrata i 30 ari placa za 6.000 €

Ovo je samo još jedan primer da, ukoliko gledate oglase detaljno, možete svašta da nađete, bukvalno. Ukoliko imate strpljenja i volje i vremena da češljate razne forume i oglase možete prijatno da se iznenadite. 

Kuća jeftina

*Ova luća poseduje kuhinju sa trpezarijom, predsoblje, kupatilo, ostovu

Foto: beogradskioglasi.com

Osim ove, možete "naleteti"  i na jednu oglašenu kuću koja ima 100 kvadrata na placu od 30 ari, i čak 6 soba, a udaljena je stotinak kilometaera od glavnog grada. Sa njenim sadašnjim vlasnikom možete i da pregovarate i da ponudite, ako imate nešto u zamenu, a možda će vas cena najviše oduševiti - sve što smo nabrojali košta 6.000 evra. Kao automobil, polovan.

 

Rajska vila nadomak Beograda, maltene nova

U ponudi je i jedna kuća čije se dvorište prostire na više od hiljadu kvadratnih metara. Maltene je nova, a kvadrat ove nekretnine je samo 470 evra, a za te pare prodavac nudi neverovatnu udobnost.

kuća u blizini beograda od 100.000 evra

*Plac je ograđen, trava, cveće i voće. Cena je bez nameštaja, a može sa nameštajem uz dogovor

Foto: halooglasi.com

Ima 223 metra kvadratna i pomoćni objekat od 34 metra kvadratna na placu od 1.500 metara kvadratnih. Poseduje tri spavaće sobe, tri kupatila, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, hodnike i garažu za dva automobila!

Ono što bi mogla biti "caka" jeste lokacija, koja i nije tako dramatična, ali mladi ljudi danas neće da žive u prigradskim naseljima. Kuća se nalazi u selu Jabuka nadomak Pančeva, odakle se brzo stiže i do Pančeva, a i do Beograda.

Možete da dobijete i milion dinara ako ćete da živite na selu i kupite kuću

Magično jutro na Dunavu

*Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Još jedan način da dođete do jeftine kuće u Srbiji (mada ovo važi samo za Vojvodinu) jeste da konkurišete za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom koji je namenjen supružnicima i vanbračnim partnerima sa prebivalištem na teritoriji AP Vojvodine, koji nemaju stambeni prostor u vlasništvu, odnosno suvlasništvu.

Ukupna sredstva koja se dodeljuju po ovom konkursu iznose 20.000.000 dinara. Moguće je aplicirati samo sa jednom prijavom, a visina dodeljenih sredstava ne može biti veća od milion dinara.

Scroll to top