Osim minimalca, i povećanja penzija koje je planirano za sledeću godinu, biće prostora i za povećanje plata u javnom sektoru.

To povećanje neće biti značajno kao što je bilo prošle godine, ali bićemo možda jedina zemlja koja će uspeti da to izvede - rekao je Vučić.

- Biće prostora da povećamo zarade za naše medicinare, vojnike.. - rekao je danas novinarima prilikom obilaska Beograda na vodi.

Podsećamo predsednik je danas obišao radove na izgradnji Galerije Beograd. Predsednik Vučić i Muhamed Alabar zadovoljni su kako radovi napreduju, a sam predsednik najavio je otvaranje šoping centra u Beogradu na vodi za mesec i po dana, a završetak tornja za decembar naredne godine. 

- Tražio sam i dogovorio sam se sa Alabarom da pre Svetog Nikole sledeće godine završimo ovaj toranj, što znači za godinu dana i dva meseca najviša zgrada Srbije i Jugoistočne Evrope da bude završena i fenomenalno osvetljena. Moj posao je samo da spremimo dobar vatromet, spremićemo dobar vatromet. To će biti nova slika Srbije, najmoderniji deo ne samo Srbije i regiona, već i cele Jugoistočne Evrope - rekao je Vučić.

Scroll to top