Povodom puštanja u rad postrojenja „Duboka prerada“ i modernizacije Rafinerije nafte u Pančevu, zagrebački „Jutarnji list“ objavio je tekst u kom se analizira situacija na regionalnom naftnom tržištu i razmatra pitanje zašto je to loša vest za hrvatsku kompaniju Ina.

Read more...

Bakir Izetbegović, predsednik SDA izjavio je da izjavu izabranog gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da u Sreberenici nije bilo genocida, pripisuje njegovoj mladosti i da Stanivukoviću treba " ruka da ga vodi".

Read more...

Predsednik SDA Bakir Izetbegović odbio je učešće u sastanku o 25 godina Dejtonskog mirovnog sporazuma, na kojem su se obratili predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i Dragan Čović predsednik HDZ-a BiH.

Read more...

Vest da je episkop budimljansko-nikšićki Joanikije negativan na koronavirus, koja je objavljena na Fejsbuk nalogu Pravoslavna mitropolija crnogorsko-primorska nije tačna!

Read more...

Poznati glumac Mustafa Nadarević preminuo je nakon duge borbe sa teškom bolešću u 77. godini.

Read more...

Biznismen Miodrag Daka Davidović saopštio je da će sve što je firma „Neksan“ zaradila biti zaveštano i predato Bogu i narodu.

Read more...

U jutrošnjem letu iz Podgorice za Beograd u avionu Montenegro Airlinesa našli su se crnogorski rukometaši i lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević.

Read more...
Scroll to top