Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je danas da ne bi bio iznenađen da Apelacioni sud početkom oktobra potvrdi prvostepenu presudu u procesu za "pokušaj terorizma" 2016, a kojom su Andrija Mandić i on osuđeni na po pet godina zatvora.

Read more...

Kandidat za mandatara crnogorske vlade Zdravko Krivokapić izjavio je večeras da je spreman da se izvini predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao što je, kako kaže, kao hrišćanin spreman se izvini svakom ako je pogrešio.

Read more...

Glasanje predstavnika bošnjačkih i albanskih stranaka da Aleksa Bečić bude novi predsjednik parlamenta Crne Gore, jasan je signal da će Bošnjačka stranka najozbiljnije razmotriti ulazak u novu Vladu CG, a da će to isto uraditi i „Albanska lista“ čiji su lideri Nik Đeljošaj i Genci Nimanbegu, ocjenjuje za Sputnjik novinar DAN-a Marko Vešović.

Read more...

Nosilac liste „Crno na bijelo“ Dritan Abazović našao se sinoć u pravom okršaju sa voditeljkom RTCG koja je u svojim pitanjima lideru „Crno na bijelo“ insistirala da Srpska pravoslavna crkva i i koalicija „Za budućnost Crne Gore“ vode „velikosrpsku politiku“ i da imaju „ideologiju ravnogorskog četničkog pokreta“.

Read more...

Srbi su najveća žrtva poslednjeg rata, pa čak i oni koji su bili lojalni Hrvatskoj, radili svoj posao ili je branili, ocenjuje u intervjuu za sutrašnje frankfurtske "Vesti" poslednji predsednik Predsedništva SFRJ Stjepan Mesić.

Read more...

Iz kuće biznismena Aca Đukanovića, brata crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, još proletos ukradeni su satovi i nakit vredni oko 700.000 evra.

Read more...
Scroll to top