U noći između nedelje i ponedeljka u Hrvatskoj je buknulo oko trideset požara, dan kasnije vatra se rasplamsala po Dalmaciji, što su neki zvaničnici povezali s tim da bi lako moglo da se desi da je vatra podmetnuta. Došlo je i do prvih hapšenja, a među privedenima su i dvojica državljana Srbije.

Read more...

Zadarska policija raskrinkala je slučaj prostitucije u sklopu kojeg je više osoba privedeno zbog organizianja i pružanja seksualnih usluga na jahtama i apartmanima.

Read more...

Crnogorci su neljubazni, sve je skupo, more je prljavo, plaže pune otpada… Koliko puta ste čuli sve ovo o crnogorskom primorju?

Read more...

U policijsku stanicu u Kninu juče je privedeno više osoba zbog sumnje da imaju veze s požarima na tom području Šibensko-kninske županije, potvrđeno je u šibenskoj policiji. Kako prenosi portal Šibenik.IN, privedeno je pet maloletnika i jedan 18-godišnjak, od kojih su dvojica državljani Srbije.

Read more...

Dvojica dečaka uzrasta od 10 i 12 godina pre tri dana su silovala svog devetogodišnjeg druga u Ohridu.

Read more...

Dilaver Bojku (58) zvani Leku, nekrunisani kralj prostitucije na Balkanu, ubijen je sa nekoliko hitaca u glavu u ponedeljak oko 17 sati u Strugi ispred svog restorana, a makedonski mediji prenose da je ubica moguće srpskog porekla.

Read more...

Mladi makedonski par Ana i Igor Stojanov iznenadili su goste na svom venčanju kada su ih zamolili da im umesto cveća i bombonjera, koje mladenci inače dobijaju uz svadbene poklone, donesu dečje igračke i slikovnice!

Read more...
Scroll to top