Iako je mesecima iz Republike Srpske stizalo upozorenje da će migranti promeniti sliku BiH i da vlast u Sarajevu pod hitno treba da reaguje, iz Ministarstva bezbednosti stizale su tvrdnje da je sve pod kontrolom, prenosi RTRS i konstatuje da migranti konstantno pristižu, a sa njima i sve veći problemi.

Read more...

U nevladinoj organizaciji Crnogorske pravoslavne crkve događa se ozbiljan raskol. Nakon što je pre nekoliko meseci ta NVO iz svojih redova isključila sveštenika Lava Lajovića pod optužbama da je spletkario i „dovodio u zabludu verni narod“, u Crnoj Gori će, po svemu sudeći, ubuduće biti dve tzv. Crnogorske pravoslavne crkve.

Read more...

Izgradnja autoputa Bar - Boljare u Crnoj Gori je u toku, a u okviru ovih radova biće izgrađen i najveći most u regionu.

Read more...

Službenici Opštinskog suda u Splitu predali su dečaka Cesara Avenatija njegovom ocu Alesandru Avenatiju uprkos tome što su Splićani danas protestovali ispred zgrade gde je dečak živeo sa majkom Ninom Kuluz.

Read more...

Grčka i Makedonija potpisale su danas sporazum o novom imenu bivše jugoslovenske republike - Republika Severna Makedonija.

Read more...

Prvi dan Bajrama obeležavaju muslimani širom sveta u petak 15. juna, a proslava najvećeg muslimanskog praznika biće organizovana i u Tuzli.

Read more...

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da u Bosnu i Hercegovinu dolazi 40 britanskih obavještajaca zamaskiranih u vojnu jedinicu, čiji će zadatak biti da prisluškuju, prate i prave informacije za medije i pitao da li je Predsedništvo BiH upoznato o zahtevu za pojačanje komande EUFOR.

Read more...
Scroll to top