Moskva je spremna da podrži Republiku Srpsku da otvori pitanje svog osamostaljenja, naročito u kontekstu pregovora o konačnom rešenju za Kosovu i Metohiju, koji će biti intenzivirani od septembra.

Read more...

Bahati baš nemaju meru! Poslednji takav primer događa se ovih dana u Crnoj Goriu mestu Baošići u Boki Kotorskoj gde su pojedini gosti zauzeli plažu peškirima i asurama i ne pomeraju ih danima. Čak su nabacali kamenje i betonska postolja za suncobrane kako im vetar ne bi odneo u toku noći.

Read more...

Nesvakidašnji zločin se dogodio u podgoričkom naselju Donja Gorica 4. avgusta. Čitavu situaciju snimile su sigurnosne kamere na njihovoj kući koje su postavljene nakon što im je na isti način otrovan Zlatni retriver star šest godina.

Read more...

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u ekskluzivnom razgovoru za Radio-televiziju Republike Srpske otkriva dramatičan plan spreman za dan pred Opšte izbore u BiH 6. oktobar.

Read more...

Moj sin Ivan nije slavio "Oluju", već je tamo morao da bude po protokolu. Hajka koja se digla na njega i našu porodicu nema uporište, jer iza nas stoji država Crna Gora. Žalimo srpske žrtve, ali da on nije bio tamo, našao bi se neko drugi. I šta onda?

Read more...

Turistima na crnogorskom primorju savetovano je da se ne kupaju na kupalištima koja nisu uređena i nemaju spasilačku službu, kao i na ušću reke Bojane u Jadransko more, jer postoji opasnost od jakih struja i naglih promena dubina, navodi se u zajedničkom saopštenju Javnog preduzeća "Morsko dobro" i Crvenog krsta Crne Gore.

Read more...

- Masakriraću te. Silovaću ti dete i majku. Svaki put kada se ne javiš, dobićeš šamarčinu - pretio je, prema policijskoj prijavi, Duško Ćorović zvani Crnogorac (55) svojoj žrtvi, jednom zagrebačkom advokatu, od kojeg je, sumnja se, na ime nepostojećeg duga iznudio oko 135.000 evra.

Read more...
Scroll to top