Na Fejsbuk stranici "Policija Zaustavlja - Banja Luka" objavljen je video na kome se vidi kako policajac preti jednom vozaču koga je prethodno zaustavila patrola banjalučke policije.

Read more...

Prva namera međunarodne zajednice jeste da poništi izbore u RS i organizuje nove. Međutim, malo je verovatno da taj scenario može da uspe. Drugi cilj je sprečiti Dodika da utiče na formiranje saveta ministara BiH.

Read more...

Režim Mila Đukanovića nastavlja sa najstrašnijim progonom Srba! Vlast u Podgorici napravila je crnu listu nepodobnih državljana Srbije kojima je najstrože zabranjen ulazak u Crnu Goru, objavili su tamošnji mediji.

Read more...

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da nema nikakve dileme da su ruski državljani bili upleteni u ono što se događalo u Crnoj Gori i da su to ljudi sa legitimacijama određenih državnih službi.

Read more...

U izbornom štabu SNSD bilo je svečano zbog pobede njihovih kandidata u trci za člana Predsedništva BiH i predsednika RS.

Read more...

Splićani se trenutno bore sa poplavama, jer se obilna kiša, koja od sinoć pada, zadržala na gradskim ulicama i napravila haos. Najgore je bilo u Dioklecijanovim podrumima, koji i inače poplave tokom svake jače kiše, ali vode ipak nije bilo dovoljno da bi je vatrogasci svojim pumpama izvukli.

Read more...
Scroll to top