Tela dva mlađa muškarca pronađena su juče u automobilu kod Zadra.

Read more...

Trebinjski imam godinama unazad od jedne pravoslavne porodice dobija novac za održavanje džamije. Razlog zbog kojeg je Milivoje Đajić iz sela Župa u trebinjskom kraju svake godine Huseinu efendiji Hodžiću, imamu u Trebinju, donosio stotinu maraka godišnje – jednostavan je.

Read more...

S. V. (33) na saslušanju kazao da je iskasapio majku N. V. (60) i jeo njeno telo jer su mu četiri džina to naredila!

Read more...

Miroslav Š. (56) osumnjičen je da je ubio svog nekoliko dana starog sina tako što ga je bacio kraj puta u mestu Miljkovići kraj Mostara.

Read more...

Beograđanka Sara Vidak proglašena je krivom za napad na sudiju kotorskog Suda za prekršaje Jelenu Stanišić. Sud joj je zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti osudio na kaznu zatvora od četiri meseca.

Read more...

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao srpskom članu Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću dokumente o prisluškivanju.

Read more...

Ante Prnjak, koji je pronađen mrtav na Trgovačko-transportnom terminalu u Splitu (TTTS) bio je okrutno mučen pri čemu su mu slomljeni prsti i laktovi na obe ruke, a zlostavljači su mu nepoznatim sredstvom čupali jezik i oči. Tek na kraju je ubijen s jednim hicem u glavu i pet hitaca u telo nakon čega je odvezen i ostavljen na TTTS.

Read more...
Scroll to top