Prema novoj organizacijsko-formacijskoj strukturi, Vojska Crne Gore brojaće 2.368 ljudi u mirnodopskom, a 5.159 u ratnom sastavu.

Read more...

Sunčana Škrinjarić, Kemal Coco, Šimo Ešić, Hasnija Muratagić-Tuna, Nazmi Rahmani, Zuvdija Hodžić... Za one koji ne znaju, reč je o pesnicima i romanopiscima koji su iz crnogorskih školskih programa “izbacili” čuvenog Aleksu Šantića, Desanku Maksimović, Jovana Jovanovića Zmaja, Branka Radičevića...

Read more...

Kompanija Lidl Slovenija traži u Bosni i Hercegovini pet radnika koji će raditi posao skladištara.

Read more...

"Nemojte se plašiti junaci ako budu krvavi badnjaci", stihovi su Hadži Radovana Bećirovića Trebješkog iz pesme "Mojkovačka bitka". Ipak, ovih dana Crnogorci se odriču ovih reči, kao i junaštva svojih predaka jer imaju veze sa Srbijom!

Read more...

Predsednik Bošnjačkog saveza Crne Gore (BSCG) u Njujorku Esad Rastoder pozvao je Bošnjake iz jugozapadne Srbije da taj region pripoje Crnoj Gori i ponudio punu podršku za, kako je naveo, ovaj projekat.

Read more...

- Ujedinićemo srpske zemlje i osloboditi srpsko more - kazao je Aleksandar Raković, jedan od intelektualaca kojima je zabranjen ulazak u Crnu Goru.

Read more...

Muškarac je u noći između petka i subote u jednom lokalu u Podgorici napao dve devojke.

Read more...
Scroll to top