BalkansPress

Dobro došli!

Zadarska policija raskrinkala je slučaj prostitucije u sklopu kojeg je više osoba privedeno zbog organizianja i pružanja seksualnih usluga na jahtama i apartmanima.

Kriminalistička policija u Zadru završila je istragu protiv više osoba koje su organizovale i pružale seksualne usluge na području tog grada i u drugim delovima zemlje.

 

Kako su izvestili, za kazneno delo organizacije prijavili su 25-godišnjaka, 26-godišnjaka i 34-godišnjaka s područja Zadra te 29-godišnju srpsku državljanku koja je ujedno i prekršajno prijavljena jer je i davala seksualne usluge, piše net.hr. Uz nju su za prekršaj prijavljene još dve strane i dve hrvatske državljanke, koje su takođe pružale seksualne usluge. Sve se odvijalo tokom nekoliko meseci, a klijenti su se s devojkama nalazili po jahtama i apartmanima.

Njhove usluge plaćali su između 300 i 600 evra.

- Devojke kojima je prostitucija osnovni biznis lako iz Beograda nastavljaju posao na Crnogorskom primorju. Koliko para mogu da zarade, pitanje je. Nijedna ne radi po tarifi na sat. Bogati klijenti daju onoliko koliko su zadovoljni uslugom, i koliko im je dubok džep. Uzgred, sa bogatim klijentima je zagarantovan i luksuzan provod. Kokain je gotovo obavezan deo dekora - ispričala je za "Blic" prošle godine jedna od beogradskih eskort dama.

Ona kaže da elitne prostitucije ipak nema bez dobrog posrednika.

- Devojka ne može da radi sama. Prvo, svi ti klijenti su ili stare mušterije ili ako su novi, zovu po preporuci. Plaćaju odlično, ali i traže devojke na visokom nivou posla. I taj nivo košta - kaže.

 

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top