BalkansPress

Dobro došli!

Sedam hitaca na nekadašnjeg pripadnika elitinih jedinica Vojske Jugoslavije, Čedomira Čabarkapu (55) iz Sutomora, ispalio je u noći između nedelje i ponedeljka za sada nepoznati napadač.

Čabarkapa nije pogođen, ali je lakše povređen prilikom pada. On slučaj nije ni prijavio policiji. Kako saznajemo nepoznati napadač je ispalio više hitaca ispred vrata Čabarkapinog stana u naselju "Haj Nehaj". Čabarkapa tvrdi da je na njega za sada nepoznata osoba ispalila sedam metaka.

 

Očekuje se da Tužilaštvo kvalifikuje delo. Prema našim podacima, Čabarkapa je radio dugi niz godina i u obezbeđenju fizičkih i pravnih lica. 

Iz Uprave policije saopštavaju da Čabarkapa nije Centru bezbednosti Bar prijavio da je nepoznato lice u njegovom pravcu ispalilo hice iz vatrenog oružja, već da je do tog saznanja došao policijski službenik CB Bar. 

- Č. Č. u ovom događaju nije povređen. Konstatovano je da Č.Č. ima povrede glave, ali koje nisu povrede nastale od vatrenog oružja već povrede koje je zadobio prilikom pada. Izlaskom na lice mesta i izvršenim uviđajem službenici CB Bar su u saznanju da se predmetni događaj odigrao oko 40 minuta pre vremena prijave, odnosno saznanja policijskog službenika o događaju.

Službenici CB Bar preduzimaju mere i radnje u cilju rasvetljavanja navedenog događaja, kao i razloga njegovog neprijavljivanja od strane Č.Č. Tokom obrade ovog događaja utvrđeno je da Č.Č. ima povrede, ali da te povrede nisu nanesene vatrenim oružjem već da ih je zadobio prilikom pada udarivši glavom o drveni predmet nakon što je nepoznati izvršilac navodno pucao u njegovom pravcu – navodi se u saopštenju Uprave policije.

O predmetnom događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je ovlastio službenike CB Bar da izvrše uviđaj na licu mesta, i kazao je da će se nakon uvida u spise predmeta izjasniti o kvalifikaciji događaja. 

(BalkansPress / Novosti.rs)

Scroll to top