BalkansPress

Dobro došli!

Prema saznanjima "Vijesti" u pitanju su pripadnici Interventne jedinice podgoričke policije.

Podgorička policija ispituje ko je od pripadnika Uprave policije u subotu veče pretukao tri muškarca u centru Podgorice.

Na snimku objavljenom na sajtu IN4S vidi se kako uniformisani policajci prilaze grupi koja stoji ispred zatvorenog lokala i počinju da ih biju.

Prema saznanjima "Vijesti" u pitanju su pripadnici Interventne jedinice podgoričke policije.

Kako piše na sajtu IN4S piše da se incident desio u Njegoševoj ulici  i da je prema njihovim saznanjima tortura nastavljena i na putu ka Centru bezbednosti.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore saopštilo je danas, povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi kako pripadnici policije tuku trojicu mladića u centru Podgorice, "da će se prema snimku ponašati odgovorno i da će ispitati okolnosti događaja".

Službenici Centra bezbednosti Podgorica, nakon što su se upoznali sa sadržinom snimka, već preduzimaju sve mere i radnje kako bi ispitali okolnosti koje se odnose na snimak. Policija će se prema sadržini ovog snimka ponašati odgovorno i ispitati sve okolnosti događaja i shodno tome preduzeti aktivnosti iz svoje nadležnosti koje se odnose i na utvrđivanje eventualne odgovornosti policijskih službenika, navedeno je u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Pogledajte video:

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top