Bahati baš nemaju meru! Poslednji takav primer događa se ovih dana u Crnoj Goriu mestu Baošići u Boki Kotorskoj gde su pojedini gosti zauzeli plažu peškirima i asurama i ne pomeraju ih danima. Čak su nabacali kamenje i betonska postolja za suncobrane kako im vetar ne bi odneo u toku noći.

 

Baošići, kao i okolno mesto Đenović ne obiluje plažama, a ono što valja je pretvoreno u privatne s ležaljkama i suncobranima na zakup, ali to opet ne daje za pravo nikome da celo leto drži zauzeto mesto na javnoj plaži. Uglavnom se radi o meštanima, ali i turisti koji se smenjuju dolaze s istim idejama.

PROČITAJTE: Atraktivna Milesa se uključila uživo sa njive, pokazala momcima kako se balira slama, a oni su bacali identične komentare (FOTO)

*Redovan prizor na plaži; Foto: Telegraf.rs

To ide toliko daleko da čak hoće da se biju ako im neko dođe na mesto, pa se dešava i da oni koji ne mogu da izdvoje za privatnu ležaljku drže peškire i stoje na ulici ili okolnim zidićima.

 

PROČITAJTE: UŽASAN PRIZOR U SUTOMORU na samo 700 metara od plaže! Turisti masovno OTKAZUJU LETOVANJE! (FOTO)

*Čik se usudite da pomerite ovo; Foto: Telegraf.rs

Kako god, sramota je!  Ondašnji vlasnici privatnih ležaljki mogli bi da reše problem pristupačnijom cenom izdavanja ili bi tamošnja komunalna policija mogla da počne nešto i da radi!

(BalkansPress / telegraf.rs)

Scroll to top