Bojan Milovanović (29), koji je pre dva dana ubijen u Banjaluci, sahranjen je danas na gradskom groblju Urije u Kozarskoj Dubici.

PROČITAJTE: SRPKINJA JE OTIŠLA U ŠVAJCARSKU DA RADI KAO ČISTAČICA Zaradila je 6 plata za jedan mesec, ali BILA JE VAN SEBE kad je ušla u zgradu koju je trebalo da očisti

Porodica, prijatelji, komšije i mnogobrojni građani došli su da se poslednji put oproste od mladića za kojeg su svi imali samo reči hvale.

 

Pošten, vredan i radan, tako ga opisuju svi u rodnom mestu, koji nisu mogli da sakriju suze i tugu kada su saznali za tragediju koja je zadesila porodicu Milovanović, piše Srpskainfo.

Povodom ovog tragičnog događaja načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić 19. oktobar proglasio je danom žalosti.

*Za Bojana su svi imali samo reči hvale; Foto: Facebook/Bojan Milovanović

Podsećanja radi, Bojan Milovanović je preminuo od povreda zadobijenih u tuči pre dve noći u Banjaluci u kojoj je učestvovalo više osoba.

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka predložio je Okružnom sudu u Banjaluci određivanje pritvora za Gorana Bilčara (27) iz Laktaša zbog sumnje da je 18. oktobra u Banjaluci ubio Bojana Milovanovića iz Kozarske Dubice tako što mu je zario šrafciger u slepočnicu.

Drugi osumnjičeni Marko Mihajlović (27) iz Banjaluke je, nakon ispitivanja, pušten i u nastavku krivičnog postupka braniće se sa slobode.

Scroll to top