Majka i njena kćerka ostale su na licu mesta mrtve, a još troje dece je teško povređeno, sinoć oko 22 sata u centru Novog Travnika u Bosni.

Njih je Nermin Rustempašić pokosio jurcajući “opel astrom” u alkoholisanom stanju.

Prema izveštajima lokalnih medija, uhapšeni Rustempašić poznat je po konzumiranju narkotika i od ranije poznat policiji.

 

Tela poginulih, majke i kćerke,  na samo nekoliko metar razdaljine nepomično leže u lokvi krvi.

Za troje maloletne dece prevezenih u bolnicu lekari se i dalje bore za život.

PROČITAJTE: PRIČA KOJA JE SRBIJU DIGLA NA NOGE Na vestima se čulo "Mladi bračni par poginuo kod Golupca", a samo sat ranije desilo se nešto što nam je svima postalo LEKCIJA

Šokirani građani

Očevici koji su pomogli službenicima Hitne pomoći šokirani su, kažu da od šoka nisu uspeli videti niti je li vozač pešake udario na trotoaru ili na pešačkom prelazu.

– Sve se odigralo tako brzo. Sa ženom sam ulazio u zgradu kad je brat zavikao: “Ne vodi decu iz zgrade”. Kad sam video, noge su mi se odsekle, samo sam bespomoćno stajao, nisam mogao ni pritrčati i pomoći, dok je brat pomagao povređenoj deci – kazao nam je Novotravničanin, koji je svedočio događaju.

Stanovnici okolnih zgrada, kažu, upozoravali su da se tom deonicom kroz sam centar grada, gdje se nalazi gradska džamija, ali i gradska pijaca, brzo vozi, te da strahuju za svoju decu svaki dan.

Scroll to top