I.A. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje pretukao dvojicu pripadnika Specijalne policije Republike Srpske koji u to vreme nisu bili na dužnosti, piše portal mojabanjaluka.info.

Obračun se navodno desio u jednom noćnom klubu u centru Banja Luke, a tom prilikom specijalci su zadobili teške telesne povrede zbog čega im je ukazivana i lekarska pomoć.

PROČITAJTE: NA SEDNICI UN OVO NIKO NIJE PRIMETIO Ova žena je sedela iza Tačija i sve vreme radila JEZIVU STVAR

Kako nezvanično saznaje pomenuti list, motiv sukoba je to što su pripadnici Specijalne jedinice policije pokušali da uđu u klub naoružani, što im I.A. nije dozvolio, jer tu navodno radi kao obezbeđenje.

 

U policijskoj upravi Banja Luka potvrdili su da je jedna osoba uhapšena zbog nanošenja teških telesnih povreda.

"On se sumnjiči da je u ugostiteljskom objektu naneo povrede dvojici muškaraca zbog čega im je ukazana lekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske", rekla je portparol PU Banja Luka Marija Markanović.

Ona je potvrdila da povređeni muškarci jesu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, ali da to veče nisu bili na dužnosti.

"O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilatšva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izveštaj protiv osumnjičenog", pojasnila je Markanovićeva.

Neimenovani izvor, navono blizak istrazi, pojasnio je da se to dešavalo pred kraj radnog vremena. On je rekao da je I.A. prilikom obračuna jednom od policajaca naneo povredu jagodične kosti.

"Drugi policajac prošao je mnogo teže, njemu je pripadnik obezbeđenja polomio vilicu i izbio nekoliko zuba", pojašnjava neimenovani sagovornik.

Scroll to top