BalkansPress

Dobro došli!

Karlo Jurčević preminuo je u splitskoj bolnici u petak, a kako se navodi uzrok smrti je ciroza jetre.

Devedesetih godina proslavio se pesmom "Daj mi vina", koju je snimio sa grupom Dar Mar. Pesma je bila veliki hit u čitavom regionu. Nakon raspada grupe, ovaj splitski pevač započeo je solo karijeru, ali je ubrzo napustio scenu zbog smrti i majke i sestrinih zdravstvenih problema.

Osim što se bavio pevanjem bio je i vlasnik jednog kafića u Splitu.

 

Vest o njegovoj smrti potvrdila je njegova prijateljica, tamošnja voditeljka i pevačica Đana Apostolski.

"U šoku sam ceo dan. Bio je dobar čovek i veliki talenat, ali otišao je pogrešnim putem. Nije uspeo u onome što je hteo. Sve vreme bio je sam, a pre dve godine umrla mu je sestra. Zatvorio se u sebe i odao se alkoholu. Sad mi je žao što sam mu se retko javljala. On bi uvek nazvao i pitao kako sam, kako su svi, a danas svi tako užurbano živimo, uvek bih rekla da ću mu se javiti. I sad mu se više nikad nećemo moći javiti", ispričala je ona kroz suze.

 Foto: Fejsbuk Karlo Jurčević

PROČITAJTE: ASTRO EKSPERT OTKRIVA: U 2019. ljude ovog godišta očekuje dobitak na lutriji! Ovo su srećni brojevi i dani za svaki znak

Karlo je pre četiri godine bio u vezi s Fani Čapalijom, bivšom hrvatskom missicom, ali ta veza nije dugo trajala. Pre toga bili su prijatelji, a u dobrim odnosima ostali su i nakon raskida. Prema saznanjima tamošnjih medija, Fani i njena sestra, koja je takođe bila Karlova prijateljica, neutešne su zbog njegove smrti.

Scroll to top