Tportal, piše da se slaže da predsednici treba dati plus za odabir odvažne boje i efektnog uzorka.

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, koja poslednjih meseci često menja svoj imidž, nakon što je figuru dovela gotovo do savršenstva, pojavila se danas u veoma neobičnoj kreaciji na konferenciji Večernjeg lista pod nazivom "Hrvatska kakvu trebamo", na kojoj su joj zamerili gotovo svi hrvatski mediji.

PROČITAJTE: HRVATSKA U NEVERICI: Italija traži da im se vrati Kvarner, Istra i Dalmacija do Splita (MAPA)

Tportal piše da, iako treba pohvaliti modnu odvažnost hrvatske predsednice, današnji stajling joj, kažu, baš i nije bio potreban.

 

Konferencija je održana u zagrebačkom hotelu Vestin, gde se ona dan ranije, na prijemu povodom početka Ramazanskog bajrama, na istoj lokaciji pojavila i "prijatno iznenadila" svojim stajlingom.

Kreacija u kojoj se, medjutim, danas pojavila, piše Tportal, nije pobrala isti uspeh.

Dan ranije ona se, naime, pojavila u zelenoj haljini i osim što je oduševila istovremeno je, kako navode, poslala važnu poruku i odala počast muslimanskoj zajednici na Bajramskom svečanom prijemu u organizaciji muftije akademika Aziza Hasanovića.

Njen današnji stajling je bio, prema oceni, medija, prilično nepovezan.

Grabar-Kitarović je za konferenciju odabrala usku košulju u boji ciklame u kombinaciji s midi suknjom u krinolina stilu upečatljivog monohromatskog cvetnog uzorka (bela osnova sa crnim proređeno štampanim velikim cvetovima), a celokupan izgled je zaokružila maramom i štiklama u boji košulje.

Da nije bilo crnog sakoa koji je u ovom slučaju apsolutno nespojiv s ostatkom autfita, celokupan utisak možda i ne bi bio tako loš.

Tportal, piše da se slaže da predsednici treba dati plus za odabir odvažne boje i efektnog uzorka, što inače nije karakteristično za njeno odevanje, ali ovaj stajling, kažu, nažalost ne može dobiti njihove pohvale samo zbog toga što je šefica države "napravila modni iskorak".

(BalkansPress / Izvor: Agencije)

Scroll to top