Kako prenosi "Jutarnji list", poznat je i identitet čoveka koji je počinio pokolj u Zagrebu. U pitanju je takista Igor Nađ.

Ubio je tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dete u četvrtak uveče u Ulici Radoslava Cimermana u jednom on najstrašnijih zločina u istoriji Hrvatske.

Taksi vozilo "škoda oktavija" koje je vozio pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice.

Kako javlja RTL, ubijene su sestre Maja i Josipa T, a 10-godišnjak je najverojatnije bio Majin sin. Maja bi za osam dana slavila 35. rođendan. Beba koja je pronađena nepovređena na mestu zločina dete je ubice koji je počinio samoubistvo, saznaje "Jutarnji list". 

 

"Bili su mirna porodica"

Kako prenosi Dnevnik.hr, medijima se jutros kratko obratila Marija Šaranja, zamenica mesnog odbora Kajzerica i poručila kako je reč o cenjenoj i mirnoj obitelji.

- To je jedna mirna i dobra porodica, nikada nije bilo problema s njima. U nekoliko navrata tražili su u mesnom odboru mogu li im se ikako poboljšati uslovi života. Ovo je tragedija, atmosfera u kvartu je strašna -kazala je Šaranja.

PROČITAJTE: DRAMATIČNA AKCIJA SPASAVANJA SRBINA SA PREREZANIM GRLOM Policajka pregovarala sa manijakom, drugi policajac upao u sobu i RAZORUŽAO GA

Igor Nađ se nakon masakra dao u beg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto posle 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gde je prilikom hapšenja počinio samoubistvo.

Zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cevima.

Na adresi na kojoj se dogodilo ubitvo registrovana je firma Juri Žuri J.D.O.O, a čiji je vlasnik Igor Nađ. Firma je registrovana 2019. godine.

Scroll to top