BalkansPress

Dobro došli!

Nakon velike tragedije u Splitu, kada je mladić ubio kalašnjikovim tri osobe, ljudi na društvenim mrežama su organizovali otvorene grupe podrške osumnjičenom. On je za njih "heroj". Evo i zašto!

PROČITAJTE: Lopov se loše proveo! Radnica umlatila kradljivca, dobila otkaz, a sad joj se smeši životna prilika (VIDEO)

 

Javnost je, posebno na društvenim mrežama, stala uz mladića Filipa Zavadlava osumnjičenog da je izvršio trostruko ubistvo da bi, kako pišu mediji, "zaštitio brata i porodicu".

*FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Osim komentara koje ostavljaju po splitskim grupama kao i na njegovom Fejsbuk profilu, došlo je i do toga da je osnovana i grupa podrške.

Evo kakve se poruke šire u toj grupi:

 

"Svaka čast na ovom herojskom činu", "Kolinda, evo ti prilika da odeš kao carica sa prestola, POMILUJ GA", "Ti si samo žrtva kriminala"...

Podesećamo, sinoć se u samom centru Splita, u Ulici Šperun i u Radmilovićevoj ulici, dogodila pucnjava iz automatskog oružja.

Dva muškarca umrla su na licu mesta, a treći je umro nešto kasnije u bolnici.

Prema pisanju hrvatskih medija, motiv napada bi mogla biti osveta.

Naime, saznaje se od više izvora, osumnjičeni, odnosno njegova uža porodica, od ranije su imali problema s nekima od ubijenih. Navodno se radi o dugovima i drogi. To je porodicu ubice, konkretno jednog od njegove braće, dovelo u sukob s ubijenima. Oni su navodno dolazili u kuću porodice ubice i pretili.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs, Index.hr)

Scroll to top