Veliku buru u Srbiji izazvala je informacija da je sin legendarnog srpskog glumca Danila Lazovića igrao za Crnu Goru protiv Srbije, kao i da je bio deo slavlja crnogorskog tima, tokom kojeg se pojavila i sporna komitska zelena zastava.

 PROČITAJTE: Sulejmani i Džaferović pripremali udar na Srbe: Šokantne informacije o delovanju ubijenog iranskog generala i bošnjačkog člana Predsedništva

Tim povodom kontaktiran je Vuk Lazović, kako bismo čuli njegovu stranu priče. On ima samo reči hvale na račun srpskih reprezentativaca i ističe da je u Gracu na prvenstvu Evrope viđena muška igra između dve bratske države.

- Veoma teška utakmica, kako fizički, tako i psihički, jedna prava muška utakmica između dve prijateljske i bratske države. To su momci sa kojima se jako dobro poznajemo, sa kojima smo delili lepe i teške trenutke tokom karijera i ovim putem bih im se zahvalio na na pravoj muškoj utakmici - rekao je Vuk Lazović na pitanje da opiše kako se osećao tokom meča protiv Srbije.

 

Zatim smo ga pitali kako komentariše buru koja se podigla u javnosti i da mnogi mediji ističu u naslovima kako je izdao svog oca. Naglasio je da mu to teško pada, da ga politika ne zanima, kao i da ponosno nosi prezime svog oca na leđima i da ga nikada neće obrukati.

- Ne zanimaju me zastave i politika koja se pominje po novinama i stavlja u prvi plan i teško mi padaju optužbe koje čitam, jer je ovo sport i tako mora da ostane! Svi dobro znaju ko je bio moj otac i sa ponosom nosim njegovo prezime na leđima i nikad ga neću obrukati, a sa druge strane moja majka je rodom sa Cetinja i njoj u čast i u čast moje rodbine iz Crne Gore, ponosno ću nositi dres i dati svoj maksimum na svakoj sledećoj utakmici - zaključio je Vuk Lazović .

 

Vuk inače na desnom ramenu ima istetoviran lik svog oca.

Podsetimo, legendarni glumac Danilo Lazović preminuo je 25. marta 2006. godine u 55. godini života od posledica srčanog udara. Njegov sin Vuk je prošao sve reprezentativne selekcije Srbije, ali nije dobio poziv za seniorski tim, pa je odlučio da zaigra za Crnu Goru, koja ga je zvala.

(BalkansPress / Izvor: Telegraf.rs)

Scroll to top