BalkansPress

Dobro došli!

Moram reći da sam šokiran izjavom Milutina Simovića da Crna Gora odbija respiratore koje je Srbija spremna da pokloni zdravstvenom sistemu. Ne mogu da verujem da mržnja ide do te mere da se odbija mogućnost spasavanja života građana Crne Gore.

Ovo je sinoć poručio Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije, reagujući na ciničnu izjavu vicepremijera Crne Gore u kojoj se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na ponudi da toj državi pokloni respiratore, koji su prethodno, kako su lažno tvrdile vlasti u Podgorici, zaplenjeni na srpskom tržištu:

- Ako, ne daj Bože, budemo u narednim danima imali smrtne slučajeve u Crnoj Gori, porodice treba da odu i duže za to direktno Milutina Simovića ili Mila Đukanovića, zbog ovog suludog poteza. Đukanović i Simović znaju da njima i članovima njihovih porodica ne mogu zafaliti respiratori i zato im je lako da se ovako ponašaju, jer ovakvim njihovim ponašanjem mogu biti pogođeni samo obični građani Crne Gore dok oni kao "elita" imaju obezbjeđene sve uslove – naveo je Mandić, koji se ujedno zahvalio predsedniku Vučiću zato što je “postupio kao srpski lider, državnički odgovorno ali i ljudski i pošteno”.

 

MINISTAR ZDRAVLjA U CG: RESPIRATORI POTREBNIJI SRBIJI

Ministar zdravlja u Crnoj Gori, Kenan Hrapović, objavio je večeras video poruku u kojoj se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučići i poručio da su respiratori sada potrebniji Srbiji.

Scroll to top