Studentkinja Nataša Petrović (20) iz Užica, koju je u petak udario automobil na pešačkom prelazu u Novom Sadu, preminula je u Kliničkom centru Vojvodina, nakon pet dana borbe lekara za njen život!

Read more...

Miljan Kijanović odlikovan jer je za vreme talačke krize u Kraljevu izvukao napadaču iz ruke bombu bez osigurača i spasao desetoro, među kojima i petoro dece.

Read more...

Vlasnik pogrebnog preduzeća „Konkordija” iz Užica, Savo Gačanin (65), pronađen je u ponedeljak mrtav u ulici Miloša Obrenovića u Užicu, a obdukcijom je utvrđeno da je ubijen.

Read more...

Okolnosti su se u korist Luke Bojovića drastično promenile otkad je Srbija povukla poternicu za njim. 

Read more...

Mihajlo Ulemek tvrdi da je lidera LDP svojevremeno više puta viđao u kući vođe „zemunskog klana“ Dušana Spasojevića u Šilerovoj, gde je dolazio po novac.

Read more...

Prsti na mrtvoj Jeleni Marjanović (33) bili su potopljeni u neko jako hemijsko sredstvo, poput varikine, kako bi se uklonili biološki tragovi ubice, a to se jasno vidi na fotografijama koje ekskluzivno objavljuje Informer. Ovo je ujedno i ključni dokaz da Jelena nije ubijena na nasipu u Borči 2. aprila 2016, već nešto ranije na nepoznatoj lokaciji.

Read more...

Zoran (55), Dragica (47) i Igor (25) Angelov poginuli u saobraćajnoj nesreći u subotu uveče na mostu kraj zaječarskog sela Salaš. Pošli kod prijatelja na doček srpske Nove godine, i da bi se dogovorili o svadbenom veselju.

Read more...
Scroll to top