BUDIMPEŠTA - Ubijanje nije loš osećaj. Ubistva se dešavaju svuda u svetu. Ne sanjam svoje žrtve i nemam noćne more. Život ide dalje. Sve bih ponovo uradio isto i ne žalim ni za čim.

Read more...

Robert Holo, vlasnik Nukleus farme svinja “Hollofarm” i fabrike za proizvodnju biogoriva u Doroslovu, ubijen je večeras pokušavajući da pomogne komšijama koje je napao provalnik.

Read more...

Oni su devedesetih punili novineske stupce, a umesto ispravki odgovori uvređenih bili su pucnji. Živeli su brzo i umrli mladi, a svoje živote su menjali za legendu.

Read more...

GOLUBAC - Austrijski penzioner Božidar D. (77) rano jutros u selu Barič kod Golupca krenuo je u krvavi pir kada je hicima iz pištolja likvidirao svog sina Miroslava, zatim suprugu Radu i šuraka Pavla, zatim otišao do crkve gde je pucao sebi u glavu. Motiv ovog zločina je navodno sport oko TV antene.

Read more...

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 13 godina zatvora Jasminu vetković(40), jer je pre dve godine ubila tadašnjeg dečka Milana Tomovića (38).

Read more...

Sonja A. (29) iz Gračanice, majka dvoje dece, tvrdi da su je dve Albanke, Kosovare Dili (23) i njena drugarica Dijana Korća (27), krvnički tukle satima, a da ju je sigurne smrti spasao nepoznati muškarac.

Read more...

Policija je u Subotici uhapsila trojicu dečaka starih 14 i 15 godina zbog sumnje da su prošle srede u Apatinskoj ulici u tom gradu zverski pretukli i silovali 12-godišnju devojčicu! Oni su ranije tog dana bili uhapšeni zbog serije pljački, ali su pušteni na slobodu dok sudija ne donese rešenje o pritvoru. U međuvremenu su napali nesrećnu devojčicu i unakazili je za ceo život.

Read more...
Scroll to top