Radomir Maslać (59) uhapšen je zbog sumnje da je zadavio suprugu Ljiljanu (59) u njihovoj porodičnoj kući u selu Papratište kod Požege!

Read more...

Očevidac kaže da je prizor bio stravičan i da je nesrećnog čoveka i stravičan prizor zatekao Stevan K, vlasnik obora, koji je odmah obavestio policiju, a oni su obavili uviđaj.

Read more...

U Opštoj bolnici u Čačku noćas se odigrala prava drama kada se advokat P. M. (42) zapalio u svom bolničkom krevetu, saznaje "Blic".

Read more...

Elitne pr*stitutke, njih sedam, nedavno su uhapšene u stanu na Novom Beogradu gde su klijentima pružale seksualne usluge za novac. Evo kako funkcioniše elitna pr*stitucija u Beogradu, koji je profil takvih pr*stitutki, ali i koliko one zarađuju.

Read more...

To je heroj današnjeg vremena, čovek modernog kova, nije on bolestan, već racionalnog uma, genije je što je to uradio - još je jedan u nizu šokantnih komentara.

Read more...

Policija u Čačku privela Svetlanu (46) i Anu Popadić (24) iz Požege, osumnjičene za trgovinu narkoticima. Oduzeti im novac i šest automobila. Sveštenik i veroučitelj nedavno "pali" sa 27 kg skanka.

Read more...

Tela dve osobe, muškarca i žene, izvučena su danas popodne iz Dunava kod Kule Nebojše, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Read more...
Scroll to top