Pre tačno 21 godinu, na današnji dan ubijen je komandant Srpske dobrovoljačke garde, čovek burne prošlosti - Željko Ražnatović Arkan (48).

Read more...

Željko Ražnatović Arkan je zajedno sa svojom suprugom Cecom bio gost u čuvenoj emisiji "Minimaksovizija".

Read more...

Saobraćajna nesreća koja se sinoć desila u Nišu odnela je i drugu žrtvu - telo dvanaestogodišnjeg dečaka za kojim je majka tragala pronađeno je u blizini mesta nesreće.

Read more...

Stojanka Stojanović (72), u javnosti poznata kao baka Coka, pronađena je danas mrtva u svojoj kući na Zvezdari.

Read more...

Da su devojke iz kafane "Luna PP zvezda" u Majuru kod Šapca bile prave seksualne robinje, svedoči užasan podatak, koji je procurio iz istrage - imale su i do 400 klijenata mesečno.

Read more...

Zbog sumnje da su primoravali žene na prostituciju, u noći između petka i subote, uhapšeni su V.G. (57), vlasnik objekta „Luna PP zvezda“ u Majuru (bivša „Zlatna greda“), njegova supruga E.G. (49), oboje iz Šapca, i N.O. (41), iz obližnjih Vladimiraca.

Read more...

Beograd - Posle punih 20 godina, bivši pripadnik „zemunskog klana“, koji služi dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog učešća u zločinima ove kriminalne grupe, otkrio je da su, u avgustu 1997. godine, Novaka Stevanića (22) kidnapovala trojica policajaca iz policijske stanice Zemun, od kojih su dvojica i dalje u službi.

Read more...
Scroll to top