Jednom momku sa kojim je bila je navodno slomila prste, dok je drugog je pokušala da ubije iz lovačke puške. Takođe, po selu se priča i da je pre 15 godina pokušala da zapali svog oca.

Read more...

Sukob navijača iz Novih Banovaca i Batajnice odneo je, nažalost, novu žrtvu! Duško Rajić (19) iz Novih Banovaca, koji je krvnički pretučen pajserima po glavi na Božić, u blizini OŠ „Svetislav Golubović Mitraljeta“ u Batajnici, preminuo je juče na Srpsku novu godinu, ne budeći se iz kome.

Read more...

Dragana Paunovića (56), čije je obezglavljeno telo pronađeno u petak posle podne u njegovom dvorištu u šabačkom naselju Čavić, definitivno su ubili stafordi, saznajemo iz istrage. Jeziv prizor ugledale su komšije i alarmirale policiju, koja najpre nije mogla ni da priđe ogradi od gladnih i krvoločnih životinja.

Read more...

Maloletnog Veljka V. (17) iz Laćarka kod Sremske Mitrovice ubio je drugar iz detinjstva Dušan M. (18) i to na igralištu gde su zajedno odrastali.

Read more...

Muškarac (65) iz okoline Ćićevca preminuo je dok je u svom automobilu vodio ljubav sa ljubavnicom (47).

Read more...

Miloš Stojanović (27), koji je upucan u glavu na Adi Huji prvog januara u jutarnjim satima, preminuo je u noći između utorka i srede u Urgentnom centru KC Srbije od posledica ranjavanja.

Read more...

Nekoliko desetina osoba uhapšeno je tokom noći u velikoj akciji srpske policije, a među uhapšenima su i neki od dobro poznatih kriminalaca.

Read more...
Scroll to top