Pijani maloletnik ukradenim kombijem slupao je u nedelju parkirane automobile u naselju Aleksandrovac na putu Požarevac-Žabari-Svilajnac.

Read more...

Roditelji koji su u četvrtak 12. jula popodne izveli decu u spomen park Bubanj užasnuli su se prizorom čoveka koji je bio na obodu šetališta, svukao gaće i masturbirao naočigled mnogobrojne dece. Jedan od roditelja Nišlija M. T. je pozvao policiju koja se stvorila u roku od pet minuta, ali nije privela ovog perverznjaka. Prekršajna prijava je podneta protiv muškarca sa inicijalima S.G.

Read more...

"Molim vas, pustite me još ovaj put, progledajte mi kroz prste, sada će stići šljive, pa idem da berem, izmiriću dugovanje, nemojte da mi isključujete struju, molim vas".

Read more...

Vladan Marković Čedo (43), poznati užički preduzetnik i odbornik SNS u Skupštini grada, preminuo je u sredu uveče, najverovatnije od posledica uboda insekata, ali porodica nije sigurna da je to uzrok tragedije, jer kako kažu, na njegovom telu nije bilo vidljivih uboda.

Read more...

Policija u Sremskoj Mitrovici munjevitom reakcijom je pre tri dana pronašla maloletnike M. S. (17) i R.S. (17) koji su se brutalno iživljavali nad starijim beskućnikom Milanom Škara (64).

Read more...

Maloletni dečak D. S. (14) iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da siluje devojčicu (6) između napuštenih zgrada u tom gradu.

Read more...

Goran A. (34) glavni je osumnjičeni za ubistvo studenta Marka Radovića, koji je od ubodnih rana iskrvario u Zemunu u Ševinoj ulici. Kako saznajemo, u pitanju je transrodna osoba.

Read more...
Scroll to top