Tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je u sredu uveče poginula doktorka iz Subotice, izazvao je BMW koji se velikom brzinom kretao Novosadskim putem! Prema nezvaničnim saznanjima Kurira i izjavama očevidaca, automobil BMW kretao se brzinom od najmanje 200 kilometara na sat.

Read more...

Više osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21.45 časova dogodila na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod Novih Karlovaca i Stare Pazove. Kako nezvanično saznajemo, jedna devojka je stradala.

Read more...

Heroin koji je za vikend zaplenjen prilikom primopredaje u Belom Potoku, do dilera Željka Brajovića Žapca došao je preko švercerskih kanala sa Kosova i Metohije, saznaje "Blic".

Read more...

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na dve godine i tri meseca Željka Vasića (31) jer u oktobru 2016. svojim vozilom u Stepojevcu usmrtio Slađanu L. (46) koja se kretala ulicom sa dvoje dece.

Read more...

Taksista Milomir D. (65) poginuo je, a šest osoba je povređeno kada je taksista 600 metara vozio trakom za suprotan smer na autoputu nedaleko od kule „Geneks“.

Read more...

Jedna osoba je poginula, a šest je povređeno u saobraćajnoj nesreći, oko jedan ujutru, na autoputu Beograd - Šid, potvrđeno je iz MUP-a.

Read more...

Mladić koji je ubijen sinoć u Novom Sadu u dvorištu OŠ Toza Marković je Željko Pantelić (23), pišu lokalni mediji. On je pronađen sa ubodnom ranom u predelu grudnog koša, a do sukoba je došlo zbog devojke.

Read more...
Scroll to top