Nesvakidašnja nesreća se dogodila 19. marta, u momentu kada je Zdravko izlazio iz šahta.

Read more...

Užasna drama odigrala se u Arilju u petak popodne kada je N. Đ. (39) nožem nasrnuo na svoju suprugu M. Đ. (32), i to pred njihovo dvoje dece! Tragediju je sprečila sestra napadnute M. Đ. koja je u obračunu sa pomahnitalim zetom zadobila povrede.

Read more...

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja tražilo je od direktora OŠ "Karađorđe" Milana Žegarca da im dostavi izveštaj o tome šta se dogodilo u toj školi 4. marta nakon što su pojedini mediji objavili da su dečaka vršnjaci navodno silovali štapom u dvorištu škole, kao i da su sve snimali mobilnim telefonom, u ovom ministarstvu.

Read more...

U ponedeljak u 13 časova PU u Vranju prijavljeno je da je u jednom od auto-servisa u tom gradu, ispod automobila marke "fiat bravo" pronađena eksplozivna naprava!

Read more...

IVANjICA – PREKRATILA je sebi muke time što je samoj sebi stavila omču oko vrata. Nije mogla više da izdrži da je muž tuče, zlostavlja i maltretira. Zato je u oproštajnom pismu napisala kako želi da se sahrani tamo gde su joj roditelji, a ne u selu gde je živela sa suprugom i šestogodišnjom ćerkom, i da joj na sahrani ne bude muž, onaj zbog koga se i odlučila na ovaj korak.

Read more...

Zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu u svom stanu seksualno napastvovao 15-godišnjeg dečaka, učenika osmog razreda jedne novopazarske osnovne škole, kojeg je trenirao, u Novom Pazaru je uhapšen D. T. (28), fudbalski trener, i određeno mu je 48-časovno policijsko zadržavanje.

Read more...
Scroll to top