Okončano je suđenje Branislavu Matiću i Draganu Jeriniću zbog kidnapovanja dede Jelene Đoković, supruge slavnog tenisera.

Read more...

Predsednik Auto-moto saveza Srbije (AMSS) Mirko Butulija (43) ubijen je u petak oko 14.30 u Beogradu, na radnom mestu. U njega je hice ispalio generalni sekretar ove organizacije Predrag Đurđev (43), koji se posle zločina ubio. Lakše je povređena sekretarica, koja je spas potražila skokom kroz prozor.

Read more...

Predsednik AMSS-a Mirko Butulija (43) ubijen je u petak oko 14.40 sati u pucnjavi koja se dogodila u zgradi te organizacije u Ruzveltovoj ulici.

Read more...

U medijima su se pojavili video snimci na kojima se vidi šta se desilo posle saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi Doljevac, kada je poginula Stanka Gligorijević (52), a u kojoj je učestvovao automobil u kom se nalazio direktor Koridora Srbije Zoran Babić.

Read more...

Holandska policija saopštila je da je Der plaćeni ubica sa mađarskim i srpskim državljanstvom!

Read more...

Prema rečima ove žene, kada su otišli u Zaječar, Ljubiša K. je svoju pastorku odveo do auta u kome ih je čekao N. M. i tu je ostavio.

Read more...

"Ubila sam je! Pretukla na smrt!" To je Smiljana Srnec, 45-godišnja sestra Jasmine Dominić, u subotu predveče izbacila iz sebe u čakovečkoj policiji. Jasminino telo nađeno je u zamrzivaču u porodičnoj kući u selu Palovac 19 godina nakon nestanka.

Read more...
Scroll to top