U saobraćajnom udesu koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio sinoć u Novom Pazaru, srećom niko nije nastradao, a povređena je jedna osoba. U udesu učestvovala dva sanitetska vozila Hitne službe novopazarske Opšte bolnice.

Read more...

Andrej Stojanović (26), čije je telo pronađeno u 4 ujutru između ponedeljka i utorka u Čočetovoj ulici u Jagodini, najverovatnije je izvršio samoubistvo, a jedan od dokaza koji potkrepljuje ovu pretpostavku, jeste oproštajno pismo koje je ostavio.

Read more...

Mihailo Isailović (37), osumnjičen da je u tramvaju seksualno napastvovao devojku (15), povređen je u Specijalnoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu, kad ga je cimer udario pesnicom u glavu i polomio mu nos.

Read more...

Emina Adrović (30) iz Budve, ćerka vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu, koja je izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je Miloš Vukomanović (25) iz Žitkovca kod Zvečana, dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povređena, izjasnila se da žali zbog udesa, ali da ne oseća krivicu.

Read more...

Bezazleni izlazak u grad grupe mladića. Golgota roditelja koji su ujutru zatekli sina pomodrelog, hladnog i nepokretnog. A sada imamo i iskaz glavnog osumnjičenog koji dovoljno govori o besmislu brutalnog čina nasilja kojim je prekinuo život 17-godišnjeg dečaka.

Read more...

Mladić Andrej S. (26), čije je telo pronađeno u 4 ujutru između ponedeljka i utorka u Čočetovoj ulici u Jagodini, najverovatnije je izvršio samoubistvo.

Read more...

Beograd je u šoku zbog potresne vesti da je manekenka Marija Ćurčić (25) oduzela sebi život, a jedna od njenih prijateljica, novinarka Hana Adrović ovjavila je snimak sa ovom razdraganom devojkom, uz njeno ime i slomljeno srce!

Read more...
Scroll to top