BalkansPress

Dobro došli!

Skokom iz stana na šestom spratu zgrade na Rumenačkom putu 21, u nedelju oko 10.30 časova, život su prekratili supružnici, penzioneri, čiji identitet još uvek nije poznat. Hitna pomoć je, kako saznajemo, izašla na lice mesta, ali mogla je samo da konstatuje smrt ovih dede i bake, a policija je izvršila uviđaj.

Prva se, kako se pretpostavlja, sa balkona stana u kojem su stanovali, bacila starica, a za njom je u smrt otišao i njen suprug.

Bračni par, stariji od sedamdeset godina je, kako saznajemo od komšija, koji i dalje ne mogu da veruju šta se dogodilo u njihovoj zgradi, živeo u podstanarskom stanu, jer zgrada u neposrednoj blizini, u kojoj su imali svoj stan, nije imala lift, a starica je bila teško pokretna. Deda se, kako kažu komšije, nedavno lečio od srčanog udara. 

- Koliko mi je poznato, imali su dece, a i nisu bili lošeg materijalnog stanja, jer su radili u Nemačkoj – priča jedna od komšinica. - Mislim da će tajnu, zašto su se odlučili na to da zajedno odu u smrt, odneti sa sobom u grob.

(Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top