BalkansPress

Dobro došli!

KRISTINA Kaplanović (20), koju je u četvrtak uveče teško ranio nepoznati razbojnik dok je radila na pumpi "Nis" u Velikom Mokrom Lugu, i dalje se nalazi u teškom stanju potvrđeno je "Novostima" u Urgentnom centru. Prema poslednjim informacijama, policija još traga za napadačem.

Porodica nesrećne devojke moli se za dobre vesti iz Urgentnog centra.

- Moje sve na svetu!!! Jaka si,izdrži!!! Uz tebe sam sestrice mojaaa!!! Volim vas!!!! - objavila je Kristinina sestra Marina Kaplanović potresan status na društvenoj mreži "Fejsbuk" i fotografiju sa njom i mlađom sestrom.

 

Na Marininom profilu u desetinama komentara prijatelji su njoj i njenoj porodici uputili podršku. "Budi hrabra zbog nje! Može ona to. Svi smo uz nju i vas", glasila je jedna od poruka.

Prema nezvaničnim informacijama, Kristinini roditelji Stanislav i Stojanka su odmah u četvrtak, kada su saznali za nesreću, stigli u Beograd da budu uz svoje dete.

- Ne znamo kakve informacije imate, ali mi ne želimo ništa da pričamo o ovome - bio je kratak muškarac koji se javio danas na telefon Kaplanovićevih u Vilovu kod Nove Varoši.

*Foto P.Milošević

Kristina, koja se bori za život, povređena je na radnom mestu u četvrtak veče. Ona je sa dvoje kolega bila u pumpi kada je oko 22.30 naoružani muškarac uleteo unutra i držeći pištolj u ruci krenuo da ih gura u ćošak. Iako se radnici nisu opirali, on je nastavio da ih gura, u jednom trenutku pištolj je opalio i metak je pogodio devojku u glavu. Kada je video šta je uradio, napadač je pobegao i nije uzeo 10.000 dinara koliko se, navodno, nalazilo u kasi.

SKUPLjALA ZA STUDIRANjE

NA osnovu priče Ljubenka Kaplanovića, Kristininog brata od strica, ona je došla u Beograd prošlog leta kod tetke u Vinču sa namerom da studira. Polagala je prijemni za Višu poslovnu školu, ali pošto nije upala na budžet, odlučila je da radi na pumpi da zaradi za školovanje.

(Izvor: Vecernje novosti.rs)

Scroll to top