BalkansPress

Dobro došli!

Policija je danas uhapsila članove organizovane kriminalne grupe N.S.(1971), T.S.(1993), A.M.(1987), M.C.(1982) i S.P.(1987), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U ovoj akciji policija je zaplenila 96.000 tableta ekstazi (ukupne težine 42 kilograma), 10 kilograma ekstazija spremljenog za tabletiranje, 80 kilograma mikrokristalne celuloze za proizvodnju ekstazija i 840 grama marihuane.

 

Zaplenjena je kompletna laboratorija za proizvodnju sintetičkih droga – mašina za tabletiranje, aparatura za pripremu smese, mešalica i ostala oprema.

N.S., T.S, A.M., M.C. i S.P. se terete da su u dužem vremenskom periodu proizvodili ekstazi u obliku tableta sa različitim utisnutim simbolima i oblicima i distribuirali ih kupcima na teritoriji naše zemlje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, u zakonskom roku, uz krivične prijave, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

(Izvor: Informer.rs)

Scroll to top