Policajci iz Bujanovca imali su pune ruke posla kada su usred bela dana dobili prijavu da nesuđeni đuvegija vitla automatskim oružjem na ulici. Sveta Ilić je hteo na silu da oženi Daru C. i odvede je na Kosovo, ali je hapšenjem sprečen!

Incident se dogodio 13. juna oko 17 sati u Hilandarskoj ulici u Bujanovcu. Dara Crevar, izbeglica iz Bosne, bila je ranije u ljubavnoj vezi sa Svetom, ali se zbog čestih trzavica razišla s njim.

- Sveta nikako nije mogao da preboli raskid. Pokušavao je na sve moguće načine da je nagovori da mu se vrati. Hteo je pošto-poto da Dara bude njegova i da je oženi. Rešio je da je odvede na Kosovo i da tamo osnuju porodicu - kaže poznanik Svete Ilića.

Kobnog dana je pozvao Daru i najavio joj da će doći po nju. Njegova zamisao je propala kada je Daru zatekao sa drugim muškarcem, a malo je falilo da se pomirenje i prosidba pretvore u krvavi pir!

 

 - Sveta je u prosidbu krenuo sa automatskom puškom! Za sada je nejasno da li je naumio da posle prosidbe slavi ili se unapred naoštrio za obračun?

Kada je stigao ispred zgrade u Hilandarskoj 17, bivšu devojku je zatekao u zagrljaju drugog muškarca! Dok joj je prilazio, video je kako se na ulici mazi i ljubi sa njemu nepoznatim čovekom. Pao mu je mrak na oči, odmah je potegao pušku i počeo da puca! Dara je počela histerično da vrišti, dok je njen prijatelj potrčao koliko ga noge nose - kaže naš sagovornik.

Jednim udarcem tri krivična dela

Sveta Ilić je „puškaranjem” zaradio tri krivične prijave. On se tereti za ubistvo u pokušaju, ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeno držanje oružja.

- Osnovano se sumnja da je upotrebom automatske puške, koju je posedovao bez dozvole, pokušao da ubije Daru i njenog udvarača, kao i da je ugrozio prolaznike koji su se u to vreme zatekli na ulici - objašnjava naš izvor blizak istrazi.

Očevici su odmah pozvali policiju, koja se za tili čas stvorila na mestu obračuna.

- Sreća je da niko nije stradao! Nesuđeni mladoženja je bez problema uhapšen i priveden u policiju. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti saslušan kod tužioca. Nije se opirao dok su ga policajci privodili. Ništa nije hteo da kaže, već je ćutke i pognute glave ušao u maricu - prepričava očevidac događaja koji je uznemirio Bujanovac.

Dara C. je u policiji izjavila da se razišla sa napasnikom i da je na njihovu vezu stavila tačku.

- Posle raskida sam sebe smatrala slobodnom ženom, koja može da se viđa sa drugim muškarcima. Sveta je mislio da može da me poseduje, zbog čega smo često imali nesuglasice i zbog čega sam prelomila da ga ostavim - izjavila je žena koja se našla na meti pomahnitalog mladoženje.

(Izvor: Alo.rs)

Scroll to top