Nišlija Marko S. (33) godine pronađen je mrtav noćas oko 2.40 časova prekoputa kafane "Bolji život u Nišu", na raskrsnici Ulica Gabrovački put i Ljubomira Nikolića, a kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je u pitanju ubistvo. Bliže okolnosti njegove smrti još nisu poznate.

U hitnoj pomoći navode da su lekari samo mogli da konstatuju smrt muškarca.

 

- Ekipa Hitne pomoći intervenisala je na poziv policije ali su lekari mogli da konstatuju samo smrt. U pitanju je muškarac rođen 1984. godine - kaže dr Dragiša Aleksić.

U policiji je potvrđeno samo da je pronađeno telo muškarca.

- Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja - rekli su u MUP-u.

 

U Višem tužilaštvu je potvrđeno da je pronađena još jedna povređena osoba, muškarac Dalibor N. (37), a da su tri osobe zadržane u policiji.

- U periodu između 2.30 i 2.40 časova pronađen je mrtav muškarac kod kafane "Bolji život" koji još uvek nije identifikovan. Nedaleko odatle zatečen je još jedan muškarac sa ubodnom ranom koji je prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu. Po nalogu višeg tužilaštva, tri lica su zadržana do 48 časova zbog sumnje da su učestvovali u tuči sa smrtnim ishodom - kaže portparol Višeg tužilaštva Vladimir Stanojević.

(Blic.rs)

Scroll to top