Jedno lice je poginulo, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.15 sati na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnih poslova.

Do nesreće je došlo kod mesta Mali Požarevac, opština Sopot, a sudarli su se četiri putnička vozila, kombi i autobus, naveli su u MUP-au.

Jedno lice preminulo je na licu mesta, a petoro je povređeno.

Hitna pomoć prevezla je povređene u beogradski Urgentni centar.

 

Prema rečima dežurnog lekara Ivana Stojmirova za RTS, četiri dovezene osobe su na dijagnostici, stepen povrede se još ne zna, a, kako kaže, deluje da nisu životno ugrožene.

Saobraćaj je na ovom delu autoputa, u pravcu ka Beogradu, bio u prekidu.

Formirale su se kilometarske kolone, u kojima je i veliki broj automobila sa stranim tablicama, pošto je u jeku turistička sezona.

 

ZA SAOBRAĆAJ PUŠTENA I DESNA TRAKA KOD VRČINA

U saobraćaj je, posle leve, puštena i desna traka na autoputu od Niša ka Beogradu, kod naplatne rampe Vrčin, a uskoro bi trebalo da se u saobraćaj pusti i zaustavna traka.

Posle saobraćajne nesreće koja se rano jutros dogodila na tom delu autoputa, saobraćaj je bio u prekidu i formirale su se kilometarske kolone.

U saobraćaj je najpre puštena leva traka, a kako javlja RTS, sada je puštena i desna.

Na teren bi uskoro trebalo da stignu i dizalice koje će skloniti automobile s puta, pa bi u saobraćaj trebalo da bude puštena i zaustavna traka.

Scroll to top