BalkansPress

Dobro došli!

BELA CRKVA – U četvrtak oko 22 sata u Beloj Crkvi se dogodilo stravično ubistvo. Tamošnja policija lišila je slobode Ivana N. iz Banatskog Karlovca, zbog sumnje da je u porodičnoj kući ubio Jona Mezimkua, a devojku koja je bila sa njima u društvu pokušao da siluje.

 

Kako nezvanično saznajemo, Ivan N. je kobne večeri bio u gostima kod Mezimkua, gde su se u društvu devojke provodili uz alkohol i opijate. U jednom trenutku je došlo do svađe između njih dvojice, pa je Ivan N. u vidno alkoholisanom stanju izvadio nož i sa više uboda u predelu grudi na licu mesta usmrtio svog domaćina. Navodno, zatim je pokušao da siluje devojku, koja je sa lakšim telesnim povredama uspela da pobegne od napadača.

Nezvanično smo čuli i da je Ivan N. nakon krvavog pira seo na bicikl i odvezao se do jedne kafane, gde je prisutnima ispričao da je ubio čoveka, zato što ga je iznervirao. Gosti kafane su to prijavili policiji, koja ga je odmah lišila slobode. Osumnjičeni je, saznajemo, priznao ubistvo, ali negira da je pokušao da siluje devojku. On je, inače, nedavno izašao iz zatvora, gde je bio zbog teških krađa.

Scroll to top