Majka ubijenog Milana Pribakovića (30), novosađanka Ljiljana Bogićević, želi da sazna istinu o ubistvu. Metak ga je pogodio u arteriju. Ubistvo nije izazvano tučom, niti je bilo svađe.

Mog Milana više nema i tu se ništa ne može promeniti. Sada samo želim da saznam istinu, zbog čega je neko pucao u moje dete i ubio ga. Možda je moj Miki malo više bio razmažen jer je odrastao bez oca, sama sam ga podizala. Ali je onako krupan, viši od 190 centimetara i s nešto više od sto kilograma, bio suptilan, iako to nije pokazivao. Nije nikome ništa nažao učinio, a i da jeste, ubistvo nije bilo način da se to reši.

Očajna i izbezumljena zbog gubitka sina jedinca, Ljiljana Bogićević, majka Milana Pribakovića (30), iz Novog Sada, ubijenog u nedelju ujutru u diskoteci "Di end", tim rečima počela je razgovor za "Novosti", dodajući da nije ni znala da je njen sin tog zlokobnog nedeljnog jutra završio u tom noćnom klubu.

 

- U subotu uveče je sa drugarima i jednom drugaricom otišao u SPENS na koncert di-džejeva - priseća se majka Ljiljana. - Protivila sam se tome jer je bio prehlađen, molila ga da ostane kod kuće, ali sam na kraju popustila. Kamo sreće da sam se posvađala sa njim, samo da ga sprečim da ode. Sada bi mi bio živ...

Nervozno kršeći prste, Ljiljana kaže da ne zna šta se tačno dogodilo u nedelju oko šest sati, kada je njen sin pogođen u arteriju ispod levog kolena i tom prilikom iskrvario.

- Po jednoj verziji, sve se dogodilo kada je sa društvom ušao u diskoteku - prepričava nam Ljiljana. - Poručio je vodu i platio. Stajao je kod separea, za kojim je bilo gostiju, kada je ušao naoružani muškarac i počeo da puca. Pogođen je u levu nogu, a desnom je, opet navodno, nameravao da šutne naoružanog muškarca, ali je ovaj nastavio da puca, a hici su ga pogodili i u tu nogu. Neko mu je kaišem podvezao nogu da zaustavi krvarenje. Da li je naoružani ciljao momke u separeu pored kog je stajao moj Milan, ili je upravo on bio meta, pitanja su koja mi se neprestano vrzmaju po glavi, ali odgovora nema.

Prema nezvaničnim saznanjima, nemilom događaju nije prethodila tuča, niti je bilo svađe.

Danas sahrana

Tragično nastradali Milan će danas u 15 časova biti sahranjen na Gradskom groblju u Novom Sadu. U organizovanju njegovog poslednjeg ispraćaja, majci Ljiljani pomažu mladićevi prijatelji.

(BalkansPress / Novosti.rs)

Scroll to top