BalkansPress

Dobro došli!

Deda je od muke počeo sebe da ubada po telu!

Dobrivoje M. (88) iz beogradskog prigradskog naselja Kaluđerica uhapšen je zbog sumnje da je nameravao da ubije suprugu Dragoslavu M. pa sebe jer mu je žena priznala da ga je prevarila u mladosti.

Kako Srpski telegraf saznaje, policija je u poslednjem trenutku uspela da odgovori starca da izvrši samoubistvo, nakon što ih je video na vratima svoje kuće!

 

Prema rečima izvora iz istrage, ceo slučaj je otkriven kad je Dobrivojeva snaja Slavica M. prijavila da njen svekar hoće da se ubije.

- Policajci su odmah izašli na lice mesta. U prizemlju porodične kuće zatekli su povređenog starca s nožem u rukama. Kad je video službenike, bacio je oružje. Krvario je, imao je posekotine po stomaku i grudima.

Kako dodaje, Dobrivoje M. tad je policajcima priznao da je hteo da ubije prvo ženu, pa sebe.

PROČITAJTE: 

- On je izjavio da mu je žena priznala da mu je bila neverna kad su bili mladi. Starac se zbog toga mnogo potresao, nije mogao da podnese činjenicu da je njegova supruga, s kojom decenijama deli i dobro i zlo, legla u krevet s drugim muškarcem. Bio je toliko van sebe da je zgrabio nož - priča izvor.

Deda je tad nasrnuo na Dragoslavu, ali je samo pukom srećom nije povredio.

- Mlatio je nožem, pretio supruzi i pokušao da je izbode. Ona je otrčala iz kuće, a on je tad počeo sebe da ubada po telu. Preplašena Dragoslava se požalila snaji govoreći joj da će Dobrivoje da se ubije. Snaja Slavica odmah je reagovala i pozvala policiju - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top