Radosava Marković iz Crvenke izjavila ranije da je u 16.40 videla muškarca sa Janom i da se ništa čudno nije dešavalo!

Radosava M. iz Crvenke, koja svakog dana čuva koze nedaleko od mesta gde je pronađeno telo pevačice Jelene Marjanović, mogla bi da sruši alibi Zorana Marjanovića!

 

Udovac tvrdi da je njegova supruga nestala u 16 sati, dok je žena sa nasipa ranije izjavila da je u 16.40 videla muškarca sa malom Janom i da se na nasipu ništa čudno nije dešavalo!

Radosava je juče saslušana kao svedok u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Meutim, ona nije želela da daje izjave medijima, već je novinare okupljene ispred tužilaštva počastila srednjim prstom.

Prema ranijim rečima našeg izvora bliskog istrazi, Radosava je u 16.45 videla Janu sa muškarcem koji bi mogao da bude ili Zoran, ili Vladimir. Ona je tada čula kako muškarac govori: „Jano, dođi ovamo!”, a zatim je sa kozama krenula dalje nasipom. Na isto mesto vratila se u 18.45, a prema njenim tadašnjim tvrdnjama, za ta dva sata nije čula, ni videla ništa neobično na nasipu.

Kako smo ranije pisali, Zoran je ispričao da je primetio da je Jelena nestala oko 16 sati i da je već tada angažovao rodbinu i prijatelje da je traže.

Advokat Nikola Dumnić, jedan od branilaca Zorana Marjanovića, izjavio je da Radosavin iskaz nije uopšte bitan za poroces koji se vodi protiv njegovog branjenika.

- Radosava je pričala o događajima koji nemaju nikakve veze sa slučajem! Izjavila je da se neki čovek, koji čak i ne odgovara opisu mog branjenika, igrao sa nekim detetom na nekoj livadi pored nasipa. Pomenula je da je neki čovek rekao: „Dano ili Jano, vrati se”, s tim što taj čovek uopšte ne odgovara opisu Zorana Marjanovića.

 

Opisala ga je kao čoveka starosti između 60 i 70 godina - rekao je Nikola Dumnić, jedan od Marjanovićevih advokata i naglasio da je Radosava M. pominjala da je tog čoveka videla u vremenskom intervalu od 16.40 do 19 sati.

Pored Radosave, oko 12 sati je saslušan muškarac Vid Stjepanović. Pre njega je trebalo da bude salušan i muškarac Dragan P., koji se nije pojavio. Kako smo saznali, utvrđeno je da njemu nije dostavljen poziv.

Prema rečima advokata Zorana Marjanovića, za sledeći ponedeljak zakazano je saslušanje četiri svedoka. Spisak imena još nije poznat . Odbrana je najavila da će ponovo uložiti žalbu i tražiti da njihovom branjeniku bude ukinut pritvor. U dosadašnjoj istrazi kao svedoci su saslušani Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica, Zoranov otac Vladimir, brat Miloš, sin Uroš i majka Zorica, kao i kuma Vera Vukomanović i policajac Boris Pucić.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top