BalkansPress

Dobro došli!

Menadžer i najbolji drug brutalno ubijene Jelene Marjanović, Goran Doljančević, otkriva pevačicinu strogo čuvanu tajnu i nepoznate detalje o porodičnim odnosima.

Jelena je iz neobjašnjivih razloga svekrvu Zoricu živu sahranila i nikada je nije pominjala, kao da uopšte ne postoji! Pominjala je samo Uroša, Zoranovog sina iz prvog braka, dok je ostale potpuno ignorisala. 

 

U razgovoru za "Alo!", Goran Doljančević otkriva da je za ovu mračnu porodičnu tajnu saznao tek posle Jelenine smrti i da je bio zapanjen kada su ga prijatelji pitali čime se bave Marjanovići, kako izgledaju i zašto svekrva nije došla na snajinu sahranu! 

- Nisam znao da ostali članovi porodice Marjanović uopšte postoje! Jelena ih ama baš nikada nije pominjala. Iznenadilo me je kada su mediji počeli da pišu o njenoj svekrvi. Nisam znao čime se bavi njena svekrva niti sam ikada sretao ljude kada sam išao kod Jelene i Zorana.

Kuma svedočila o svađama - Istraga u slučaju ubistva pevačice Jelene nastavljena je juče u Višem javnom tužilaštvu saslušanjem njene frizerke Zorice Veljković. Ključni svedok u ovom postupku, Janina vaspitačica Lenka Đorđević, koja je poslednja videla Jelenu živu, iznela je sve detalje koje joj je mala Jana ispričala o nestanku svoje mame. Izjavu je dala i Nora Karleuša Rakić, Jelenina drugarica, čiji muž takođe ima poznati muzički studio u Beogradu. Kako saznajemo, Nora Karleuša Rakić i njen muž su, navodno, bili svedoci svađa između Zorana i Jelene. Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra i od tada se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je 2. aprila 2016. usmrtio svoju suprugu Jelenu u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka.

Bio sam zatečen kada su me prijatelji pitali kako izgleda, čime se bavi... U čudu su me pitali: „Kako ne znaš kako izgleda svekrva, a bio si tamo?” Sve je to vrlo čudno... Jelena i Zoran su bili nerazdvojni, svuda su išli zajedno, nije mi jasno zbog čega je postojala barijera između nje i ostalih članova porodice - kaže za "Alo!" Goran Doljančević i dodaje da je Jelena pominjala jedino Uroša, Zoranovog sina iz prvog braka.

 

- Kod njih sam išao uglavnom uveče. Bilo je čudno da uopšte ne vidim da tamo neko živi. Boravio sam u muzičkom studiju i sobi za prijem gostiju. Jelena je pominjala samo Uroša, Zoranovog sina iz prvog braka, i za mene je bilo veliko iznenađenje kada sam saznao da su i ostali Marjanovići živeli u drugom delu kuće - priča menadžer i otkriva da je između Zorana i Jelene bilo razmirica, ali da ništa nije mirisalo na razvod.

goran Doljančević

*Foto: Privatna arhiva / Goran Doljančević 

- Sećam se da se Zoran jednom iznenada izvikao na Jelenu kada smo se vraćali sa snimanja u Zrenjaninu. Tada je malo poludeo, ali ga kasnije nikada nisam video takvog. Bio je uglavnom miran, povučen, stajao je po strani i nije hteo da se meša kad je Jelena imala nastupe i gostovanja. Ljudi koji su ih posmatrali sa strane i nisu poznavali Zorana bili su ubeđeni da je Jelenin vozač!

Đuričić ju je ponizio, a obezbeđenje izbacilo - Kada je Jelena gostovala u rijalitiju "Parovi" i počela da priča nešto o Gastozu, Vuk Đuričić, učesnik rijalitija, iznenada joj je stavio ruku preko usta govoreći: "Nebitna si, nemoj da pominješ Gastoza". To joj je teško palo. Zvala me je telefonom i plačući ispričala šta se dogodilo - kaže Goran Doljančević. On tvrdi da je Jelena doživela neprijatnost na TV "Pink" kada je nenajavljeno otišla u emisiju koju vodi Lea Kiš. Nada Topčagić je bila pozvana kao gost i rekla je Jeleni: "Ajde, dođi i ti, da otpevamo nešto zajedno". Ona je sa oduševljenjem prihvatila, sredila se i otišla. Međutim, momci iz obezbeđenja su je hladno vratili: "Ti nisi na spisku! Gosti moraju da se najave". Bila je povređena zbog toga. Isplakala se govoreći mi: "Što da me vrate?! Starlete mogu da gostuju, a mene nisu pustili" - prepričava menadžer, koji je bio svedok da je imala trnovit put do uspeha.

Uopšte nisu delovali kao par, jer je ona uvek bila doterana i našminkana, dok on tome nije pridavao veliki značaj. Jelena je bila ta koja je brinula da on ne bude zapostavljen. Meni je često govorila: „Idi, poguraj ga malo!”, jer nije volela da bude sam dok ona snima - seća se Goran Doljančević i kaže da će mu Jelena zauvek ostati u lepom sećanju.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top