BalkansPress

Dobro došli!

Policija i dalje čuva kuću Tome Vugrinića (73) kojeg je ćerka Jasna pronašla ubijenog u subotu, vezanih ruku i nogu!

Toma Vugrinić brutalno je ubijen u svom domu u Podgorju, u noći između petka i subote oko 2 sata. Njegovo beživotno telo, vezanih ruku i nogu pronašla je ćerka Jasna oko 15 časova narednog dana, kada je došla da obiđe oca.

 

Sumnja se da su Tomu, koji je bio jedva pokretan, ubili provalnici, koji su potom iz kuće odneli meso koje su pronašli u zamrzivaču!

Jasna je užasnuta prizorom ubijenog oca, odmah pozvala policiju, koja je brzo došla i započela uviđaj. Pljačka i ubistvo najverovatnije su se dogodili između 2.10 i 2.30 sati jer su psi komšinice koja živi blizu tada glasno lajali, a ona je izašla kako bi ih umirila. Nije ni slutila da su u njenom susedstvu provalnici koji su usmrtili jedva pokretnog Tomu, ukrali meso iz zamrzivače i polomili krevet, piše Jutarnji.

Prema rečima komšija, iako je Tomina kuća neosvetljena, pa su vatrogasci morali da osvetljavaju teren dok je trajao uviađaj, provalnici su najverovatnije došli kroz šumu jer uz puno pasa u zaseoku sigurno ne bi prošli neprimećeni. Uostalom, psi su i reagovali na čudne zvuke, ali niko nije slutio da se dogodio zločin.

- Ovo nije prvi put da je provaljivano u kuće ili vikendice, ali nikad se ovakvo nešto nije dogodilo - rekao je jedan meštanin. 

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvo je počinjeno tupim i tvrdim predmetom, a nije poznato da li se radi o jednom ili više počinilaca, kao ni kako su došli i otišli sa mesta zločina. 

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top