BalkansPress

Dobro došli!

Marko Nikolić (43) koji je 12. jula oko 15.30, naočigled brojnih prolaznika ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio bivšu nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila (4), juče je trebalo da se izjasni o krivici na suđenju za nasilje u porodici na Božić 2013, ali on je umesto toga tražio izuzeće sudije!

Isti postupak protiv njega je bio zakazan za 13. jul, samo dan pošto je ubio Maju i dete, ali je suđenje odloženo zbog sviropog zločina za koji mu tek predstoji suđenje.

 

- Nikolićev advokat Borivoje Borović juče je zatražio izuzeće sudije zbog sumnje u njegovu pristrasnost. On je kao razlog za sumnju naveo to što je Branislava Katanić, sestra pokojne maje Đorđević, tokom gostovanja u jednoj TV emisiji izjavila da joj je sudija rekao da će Nikolić u predmetu za nasilje u porodici biti osuđen na zatvorsku kaznu - kaže izvor upućen u ovaj slučaj.

*Foto: Srpski telegraf

Pokretanje ovog postupka protiv Nikolića prethodilo je stravičnom zločinu za koji mu preti kazna od 40 godina zatvora.

- Niti me zanima njegov zahtev za izuzeće , niti šta monstrum koji mi je ubio sestru i malog Mihailasada traža. Iskreno ne znam zašto mu se sada za to sudi kada je ubio Maju i dete.

   

Sada za to više nikakva kazna nema smisla. Svi koji su gledali tu emisiju dali su mi veliku podršku - rekla je sestra brutalno ubijene Maje.

Od tragedije koja je zadesila njihovu porodicu kaže da ime noćne more i ne spava.

*Foto: Telegraf

- Otkad sam saznala da je mojoj sestri zadao više od 50 uboda nožem, od čega je 20 bilo u ruku , a dete ugušio i mrtvo doneo u Centar za socijalni rad, ne mogu da spavam. Moju sestru je kasapio, uhvatio je jednom rukom za kosu, naterao je da klekne i zverski je ubadao dok nije izdahnula.

Sina je ubio tako što mu je zatvorio nos i usta , a drugom rukom ga davio. Mrtvog ga je doneo u centar za socijalni rad i bacio ga o zemlju, polomio mu karlicu i lobanju!

- Svoje dete je zadavio golim rukama. Da je čovek priznao bi šta je uradio, ne bi plaćao advokate, odlagao suđenja i pokušavao da se izvuče. da li sudu posle onoga što je uradio, treba još neki dokaz da je nasilnik - zaključuje očajna Branislava.

 

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top