BalkansPress

Dobro došli!

Vladimir Grdanović (37) iz sela Lučica kod Požarevca u petak je oko 15 časova krvnički ubio svoju ženu Jelenu (37), a zatim je seo u automobil i poginuo u saobraćajnoj nesreći.

 

Nezvanično, par je u petak otišao u Požarevac u Centar za socijalni rad da se dogovori oko starateljstva nad dvanaestogodišnjim sinom, pošto su bili u  procesu razvoda. Međutim, po povratku kući između supruga je izbila žestoka svađa, a Vladimir, inače po zanimanju medicinski tehničar, potegao je kuhinjski nož i izmasakrirao suprugu.

*Foto: Zorana Jevtić

Posle toga seo je u kola, zakucao se u kamion i poginuo. Iz policije navode da će istraga utvrditi da li je Grdanović želeo da se ubije ili se saobraćajka desila slučajno.

Telo nesrećne Jelene otkrili su članovi porodice koji su se zabrinuli pošto dugo po njihovom povratku iz Požarevca nisu uspeli da ih dobiju na telefon.

"Čuo sam da se desilo ubistvo, ali ne poznajem počinitelja. Ne pamtim da se nešto slično desilo u ovom selu, ali za sve postoji prvi put. Verovatno su u pitanju ljudi koji su imali mnogo problema", rekao je za Kurir jedan od žitelja Lučice.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top