Prokletstvo porodice Krsmanović se nastavlja. Nakon serije smrti njenih najbližih rođaka, desila se nova tragedija, preminuo je njoj jako blizak saradnik, Saša Milošević, njen tekstopisac.

 

Tekstopisac, stomatolog i novinar Saša Milošević, autor stihova za Anu Bekutu, pokojnu Jelenu Marjanović i druge estradne zvezde, preminuo je u 47. godini.

Njegovo telo pronašli su rođaci u stanu u Beogradu, a pretpostavlja se da mu je srce stalo na Badnji dan ili Božić.

*Foto: Twiter

Najveći hitovi iz njegove radionice su "Zlatnik" i "Bato, bre" koje su otpevale Tanja Savić i Indi, a pesmu je zajedno uradio sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice iz Borče.

 

Saša je autor i stihova uklesanih na spomeniku pevačice koji glase: "Taman smo, taman disali isto... Bila mi je svaka pora kože, ja je više ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, Bože..."

*Foto: Informer

Iako po osnovnoj vokaciji doktor stomatologije, Milošević je više od dve decenije, kao tekstopisac sarađivao s najpopularnijim imenima domaće estrade.

- Krao sam zanat od najboljih srpskih tekstopisaca Marine Tucaković, Radmile Todorović Babić i Mile Janković, a stečena znanja pomogla su mi da razvijem svoj jedinstven i prepoznatljiv stil pisanja - govorio je Saša.

Milošević će biti sahranjen u sredu, u 12 časova, na groblju Orlovača pored svoje majke.

Prokletstvo zbrisalo celu familiju

Podsetimo, zla kob porodice Marjanović odnela je pet života za godinu dana. Najpre joj je umro otac Dušan, pa je onda ostala i bez strica. Ubrzo je preminula njena baka Pelagija, potom je Jelena ubijena, da bi od raka, ali i tuge za najmilijima preminula i majka Zorica.

 To je potvrdila i bliska rođaka ove porodice. Ona je na godišnjem pomenu  Zorici Krsmanović prišla našoj novinarki i otkrila strašnu tajnu.

*Foto: Informer

Nema više Krsmanovića

 - Otišli su svi, nema više Krsmanovića! Ni sama ne znam na koliko sam sahrana i pomena bila. Dušan Krsmanović, Jelenin otac, koji joj je bio oslonac u životu, oboleo je 2007. godine od teške, maligne bolesti. 

Preminuo je samo nekoliko meseci nakon što je saznao da je bolestan, sve se dogodilo iznenada. Bio je to težak udarac za Jelenu. Od šoka je izgubila glas, počela je da peva tek posle tri godine. 

 

Ubrzo je umro i njegov brat, a Jelenin stric. Ona je za njega bila posebno vezana - priča rođaka i dodaje:

 - U međuvremenu, od kancera je obolela i Jelenina majka Zorica. Onda je došao taj kobni 2. april 2016, kad je Jelena nestala, a njeno telo nađeno je dan kasnije na nasipu u Borči. Nesreći ove porodice nije došao kraj. Jelenina baka Pelagija (75) umrla je 25. maja. 

Od tuge za ubijenom unukom dobila je moždani udar. Zdravstveno stanje Zorice Krsmanović (53) od tada se još više pogoršalo. Njena bolest je uzela maha, pa je u septembru smeštena u bolnicu. Umrla je 4. oktobra 2016. u svojoj kući u Borči.

*Foto: Informer

Rođaka prorekla: Biće još žrtava

 Sagovornica otkriva da je čula da je na ovu porodicu pre deset godina bačena kletva, koja je počela da se ispunjava odlaskom Jeleninog oca.

 - Neverovatno da je nestala čitava porodica! Sve normalni i čestiti ljudi, ne znam šta su skrivili, a sada su mrtvi. Kad sam čula za tu kletvu nisam verovala niti obraćala mnogo pažnju, a onda su počeli da odlaze jedan za drugim. 

Zla kob je uzela maha i ko zna da li će se zaustaviti. Strahujem da ovo nije kraj, da se serija nesreća neće zaustaviti i da će, nažalost, biti još žrtava među ljudima bliskim Jeleni - priča ova očajna žena.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top