Napadača je prvi zapazio Aleksandar, koji je odmah dotrčao do majke da je upozori i kaže joj da skloni decu.

Aleksandra V. (46) upucao je juče oko 14 sati u njegovom stanu u Višnjičkoj Banji izvesni Roki. Prema rečima Slobodanke V, majke Aleksandra V, napadač je došao u njihovu kuću i upucao njenog sina pred dvoje male dece.

 

Teško bolesna žena rekla je za beogradske medije da je do napada navodno došlo zbog duga od 400 evra. Mesec dana pred Novu godinu, napadač koji ima nadimak Roki, koristeći njihovu sekiru razbio im je vrata, ali je ona odmah zvala policiju posle čega je napadač pobegao. Tada je odneo i sekiru da ne bilo dokaza.

Foto: Ilustracija / Pixabay.com

Napadač se vratio, a prvi ga je zapazio Aleksandar, koji je odmah dotrčao do majke da je upozori i kaže joj da skloni decu. Slobodanka je decu sklonila u svoju sobu iza vrata.

 

- Rekla sam im "tu da budete, nemoj da izlazite". Sin ga je upitao šta hoćeš, a ovaj ga je opsovao - kaže Slobodanka. - Ja sam onda uzela telefon da zovem policiju, ali je odjednom počela pucnjava. Meni je bubnjalo u ušima, ništa čula nisam. Dok sam ja ustala iz kreveta i došla do vrata, on je ležao u lokvi krvi - ispračala je Slobodanka.

Decu policija odvela u komšiluk

Ona je objasnila da su komšija i policija odveli decu u komšiluk, kako ne bi videla upucanog oca. Ubrzo je došla i majka dece, koja je inače razvedena od Aleksandra i odvela mališane kod sebe. Slobodanka inače ima ugrađen stent i aritmiju.

- Ovo za mene nije da preživljavam - objasnila je ona i rekla da joj je pored visokog pritiska puls u trenutku dok je pričala sa novinarima bio čak 120 otkucaja u minuti.

Ona je rekla da joj je sin još uvek u kritičnom stanju.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top