Nesrećna žena je pala na pod, a D.K. je preskočio njeno telo, izašao na drugi ulaz, seo u svoj automobil i pobegao.

Poznati beogradski advokat D. K. (68) uhapšen je juče zbog sumnje da je u subotu oko ponoći na Novom Beogradu ubio svoju partnerku Vladanku Vučeljić (54). Osumnjičeni se pre zločina raspravljao sa Vladankom ispred zgrade u Ulici Pariske komune, a kada je ušla u svoj ulaz, D. K. joj je pucao u grudi i ruku.

 

Prema nezvaničnim saznanjima, D.K. je dovezao žrtvu do ulaza u zgradu u kojoj stanuje. Oni su se još u kolima posvađali jer je on mislio da ga ona vara, a prepirku su nastavili i po izlasku iz automobila.

- Raspravljali su se toliko glasno da su čak i pojedine komšije čule njihovu svađu. U jednom trenutku osumnjičeni se vratio do kola, a nesrećna žena krenula je ka ulazu u zgradu.

- Kada je stavila ključ u bravu i otvorila vrata, D.K. joj je prišao iza leđa i ugurao je u ulaz. Već u sledećem trenutku izvadio je pištolj i hladnokrvno u nju ispalio tri hica koja su je pogodila u ruku i grudi - kaže izvor "Informera".

Nesrećna žena pala je na pod, a D.K. je preskočio njeno telo, izašao na suprotan ulaz, seo u svoj automobil i pobegao.

Policija u prvom trenutku nije imala nikakvu informaciju o ubici, ali je od komšija saznala da je Vladanka imala partnera i da se sa njim svađala te noći ispred zgrade.

 

- Za samo nekoliko sati osumnjileni je uhapšen. U policiji nije hteo da prizna zločin, branio se ćutanjem, a i odbio je poligrafsko ispitivanje. Samo je zatražio advokata, što po zakonu ima pravo. Pištolj kojim je počinjen zločin još nije pronađen, ali policija aktivno radi na ovom slučaju - kaže izvor.

Jedan od komšija ispričao je kako je čuo da neko puca u zgradi, ali je mislio da deca bacaju petarde.

- Pogledao sam kamere i video kako neko leži u ulazu. Istrčao sam iz stana i ugledao mrtvu ženu kako leži u lokvi krvi. Od šoka i straha skamenio sam se na nekoliko sekundi. Čim sam se pribrao, vratio sam se u stan i pozvao Hitnu pomoć i policiju - rekao je komšija.

Prema njegovim rečima, Vladankin suprug umro je odavno, a sa D.K. se zabavljala poslednjih deset godina.

- Nije odavala utisak osobe koja ima nekih ljubavnih problema. Živela je sa ćerkom na osmom spratu. Bila je vedra i nasmejana. Prodavala je životno osiguranje i od toga živela. Njen partner je povremeno dolazio ovde u stan, ali nikada nikakvih problema nije bilo - ispričao je ovaj komšija.

(BalkansPress / Informer.rs)

Scroll to top