Šokirao sam se jer je delovala zadovoljno, uvek bi mi se ljubazno javila kad se sretnemo – kaže komšija.

Tamara K. (21) izvršila je samoubistvo skokom sa desetog sprata u porodičnom stanu u Ulici Borivoja Stevanovića na Voždovcu juče oko 13.30 sati.

Ona je u stanu živela sa babom, a prema nezvaničnim informacijama, ubila se zbog nesrećne ljubavi. Komšije koje su videle šta se dogodilo odmah su pozvale policiju i Hitnu pomoć.

 

- Lekari su veoma brzo stigli na mesto nesreće, ali devojci, nažalost, nije bilo pomoći – rekao je izvor iz istrage.

Stanari zgrade bili su šokirani zbog tragedije kakvu ne pamte.

- Sedeo sam i pio kafu kad je nešto žuto proletelo pored prozora. Pomislio sam da je neko s višeg sprata bacio kutiju. I sad čujem zvuk kako je jako lupilo! Pogledao sam kroz prozor i u trenutku doživeo šok. Na trotoaru pored same zgrade sam video nepomično telo. Scena je bila jeziva - priča jedan od komšija za beogradske medije.

Drugi stanar dodaje da je poznavao Tamaru i da je bila fina devojka.

Foto-ilustracija: Profimedia / Alamy

- Kad sam video telo, nisam ni slutio da je ona u pitanju. Ubrzo smo saznali ko je... Šokirao sam se jer je delovala zadovoljno, uvek bi mi se ljubazno javila kad se sretnemo – kaže komšija.

On dodaje da je ubrzo stigla Hitna pomoć ali da devojci nije bilo pomoći.

- Komšija koji je odveo policiju do stana u kome je živela sa babom, kaže da je čuo nesrećnu ženu kad je rekla da je Tamaru nedavno ostavio dečko i da je to jako teško podnela – priča jedan oo stanara.

Ubrzo su u stan stigli Tamarini roditelji koji žive na drugom mestu.

- Ne mogu da vam opišem kako su ljudi izgledali. Ne mogu da veruju kakvo zlo ih je snašlo. Čuo sam da je babi pozlilo i da su zvali Hitnu pomoć. Strašno, ne smem ni da pomislim kroz šta sad prolaze. Neko je u zgradi rekao i da su nesrećni roditelji hteli da skoče za Tamarom ali da su ih policajci i lekari sprečili – rekao je jedan od komšija.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top