Ištvan Š. (63) primljen je na reanimaciju i doktori su ga brzo stabilizovali, ali u jednom trenutku u bolničku sobu ušla je njegova žena Irena Š. (55), krišom mu dala nekakvu injekciju i otišla, a nesrećni čovek je ubrzo preminuo.

Ištvan Š. (63) umro je  u subotičkoj Opštoj bolnici nakon što mu je supruga Irena Š. (55) krišom dala nekakvu injekciju, a zatim je oprala špric i otišla!

Policiji je prijavljen ovaj slučaj, a nakon obdukcije Ištvanovog tela znaće se da li je Irena namerno injekcijom usmrtila muža! Irena je, inače, zaposlena u ovoj bolnici, na odeljenju ginekologije.

 

Irena u teškom stanju

Kako smo saznali u policiji, Ištvan se ranije lečio u Opštoj bolnici, ali mu je prekjuče po podne pozlilo i prebačen je na reanimaciju.

- Lekari su pravilno i pravovremeno reagovali i činilo se da su stabilizovali Ištvanovo zdravstveno stanje. Međutim, na snimcima sa nadzornih kamera vidi se kako je njegova supruga Irena oko 17 sati ušla u Ištvanovu sobu. Izvadila je špric, dala injekciju svom mužu, a potom oprala špric i bacila ga u kantu za smeće. Nakon toga je mirno izašla iz sobe, a Ištvan je ubrzo umro - objašnjava naš izvor iz policije.

Ovaj smrtni slučaj prijavljen je policiji kao sumnjiv, pa su inspektori porazgovarali sa zaposlenima u bolnici i pregledali snimke.
- Iste večeri privedena je na razgovor i Irena, ali ona je bila u teškom psihičkom stanju, pa je upućena na psihijatriju kako bi joj bila pružena pomoć. Naložena je obdukcija tela kako bi se utvrdile tačne okolnosti pod kojima je Ištvan preminuo. Ako se ispostavi da je injekcija bila smrtonosna po njega, Irena će biti uhapšena i procesuirana - naveo je naš izvor.

 

Skupljaju se informacije

Doktor Slobodan Puškar, direktor Opšte bolnice Subotica, kratko je za Informer rekao da je došlo do smrtnog ishoda jednog pacijenta, koji je ranije lečen, ali da još nema sve informacije o ovom slučaju.

Nekolicina zaposlenih u bolnici takođe nam je kratko potvrdila da se desio neki smrtni slučaj koji policija istražuje, ali niko od njih nije želeo da detaljnije priča o tome. Jedan od njih nam je samo potvrdio da je Irena Š. zaposlena na odeljenju ginekologije u ovoj bolnici.

I u Višem tužilaštvu kazali su nam da će posle obdukcije tela biti više informacija, nakon čega će odlučiti o eventualnom podizanju neke krivične prijave.

(BalkansPress / Informer.rs)

Scroll to top