Ubica koji je bezdušno ispalio rafal u mog sina je uzeo i moj život jer mi je Nikola bio sve, moja nada, moja duša, moja leđa, sve moje na svetu, kaže Jadranka Jović, ucveljena majka Nikole Jovića (23) koji je ubijen u blizini porodičnog stana u naselju Dubočica u Leskovcu.

 

Kako prenosi Jugmedia, Nikola je iza sebe ostavio oca Rade Jovića, i sedam godina stariju sestru, koja je udata i ima troje dece. Živi u Beogradu i radi u policiji, pa je Jadranka svu svoju ljubav prenela na dete, odnosno Nikolu koji je bio uz nju. 

*Foto: Printscreen / Facebook

“Proveli smo veče zajedno, pre nego što je ubijen. Planirali već ranije zakazanu proslavu njegovog 23. rođendana u restoranu, smejali smo se, a onda su mi javili da je mrtav. Pa, evo kako slavimo rođendan mog sina jedinca”, govori Jadranka.

Nikola je ubijen u noći između utorka i srede, nedaleko od svog stana.

 

Njegova majka kaže da mladić nikome nije naneo zlo.

“Od malena je bio dobro dete, od malena se bavio sportom. Kuća nam je puna njegovih medalja i pehara. Eto, sada su nam samo ostala njegova sportska znamenja”, kaže Jadranka.

*Foto: Printscreen / Facebook

O motivima ovog mučkog ubistva se samo spekuliše u Leskovcu. Majka ni na koga ne upire prst, ali priča da je Nikola u poslednje vreme, posle jednog uličnog incidenta, imao problem sa nekom grupom momaka. “Proganjali su ga”, kaže.

U PU Leskovac tvrde da se intenzivno traga za ubicom, kao i da se pregledavaju video snimci sa okolnih objekata. Lokalni mediji prenose da se na jednom od njih vidi kako ubica trči pored jednog objekta, ali da je snimak vrlo nejasan.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top