BalkansPress

Dobro došli!

Zoran Marjanović tereti se da je aprila 2016. godine ubio svoju suprugu Jelenu, a u sudnici Višeg beogradskog suda uskoro će se saznati istina o slučaju koji je šokirao Srbiju.

Ubistvo Jelene Marjanović je višedimenzionalno, za nju kao pevačicu šira javnost, nažalost, saznala je tek kad je ubijena. Istraga njene nasilne smrti u kanalu u naselju Borča već skoro dve godine udarna je medijska vest koja diže tiraže i gledanost, pogotovo od kako je za njeno ubistvo osumnjičen i okrivljen njen suprug Zoran Marjanović.

 

Ovaj slučaj, nema sumnje, biće glavna tema u mesecima i godinama koje dolaze, s obzirom na to da je tužilaštvo protiv Marjanovića podiglo optužnicu, s tim što će „dobro obaveštene izvore iz istrage” zameniti sudsko veće pred kojim će se izvoditi dokazi.

U sudnici Višeg beogradskog suda, dakle, novinari, pa dalje šira javnost saznaće da li su mediji Marjanovića nepravedno svakodnevno provlačili kroz blato ili je pobedilo istraživačko novinarsko, samopregalaštvo.

Marjanović je nakon hapšenja, izvedenog u rijalitiju „Zadruga” na TV „Pink”, angažovao tim advokata.

Jedan od njih, Veljko Delibašić kaže za „Ekspres” da je, naravno, njegov klijent nevin, ali i da za suđenje imaju keca u rukavu kojim će oboriti šuplju optužnicu tužilaštva.

Na pitanje da li je reč o nekom svedoku, zapisu ili nečem trećem, kaže da to ne može da otkrije.

– Naravno da imamo keca u rukavu.

U ovom trenutku ne mogu da kažem o čemu je reč, da tužilaštvo ne bi omelo ili dezavuisalo to što čuvamo za sud.

Scroll to top