Nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić uhapšen je danas tokom popodneva u Beogradu posle jutrošnjeg napada na suprugu Natašu Bekvalac, u njenom stanu na Dedinju! 

On je priveden na adresi u Bloku 33, u Novom Beogradu, gde se inače nalazi stan njegovih roditelja, a gde je otišao posle jutrošnjeg incidenta i napada na suprugu u njenom stanu na Dedinju. On će biti priveden u policijsku stanicu.

 

Podsetimo, Lazukić je na suprugu Natašu nasrnuo rano jutros, oko 4 časa, kada je navodno pijan došao kući, a ona mu u telefonu pronašla ljubavne poruke, posle čega je prvo izbila svađa, a onda usledio i fizički napad u kojem  je Nataša prvo dobila udarac pesnicom u glavu a potom i modricu na oku.

U trenutku napada, u kući sa Natašom bile i dadilja i beba, dok je na sreću starija ćerka bila kod Natašinih roditelja u Novom Sadu. 

Prema novim zakonskim odredbama koje se tiču porodičnog nasilja, za lakše telesne povrede nasilniku je zaprećena kazna zatvora od 3 meseca do 3 godine, koja može biti i uslovna, a za teške telesne povrede od dve godine do 10 godina zatvora.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top