Jedanaestogodišnjak iz Beograda i muškarac (48) iz Kruševca, otac troje dece, su poginuli, a dvoje ljudi je teško povređeno u saobraćajnoj nezgodi naautoputu Niš - Beograd. Nesreća se dogodila u ataru Starog sela, kada je putnički automobil naleteo na kombi koji se nalazio u zaustavnoj traci.

Do tragedije je došlo pošto se vozač kombija zaustavio, izašao iz vozila i sagnuo se kako bi proverio šta sa vozilom nije u redu.

 

U tom trenutku na njega je naleteo "seat kordoba" koji se kretao srednjom trakom. Od siline udarca na mestu je poginuo vozač kombija i dečak u "seatu". Dečak nije bio vezan, nalazio se na zadnjem sedištu, i najverovatnije je spavao.

Na mestu nesreće naša ekipa zatekla je jeziv prizor.

Telo nastradalog deteta bilo je na kolovozu pored automobila, iz koga je najverovatnije ispalo u momentu udesa. Prednji deo automobila je potpuno smrskan od jačine udarca. Kombi kruševačkih tablica, natovaren nameštajem, je manje oštećen sa zadnje strane.

Uviđaj je obavila osnovni javni tužilac iz Velike Plane u saradnji sa pripadnicima PU Jagodina.

 

Kako smo saznali, povređeni čovek i žena iz automobila koji su zadobili teške povrede prebačeni su kolima Hitne pomoći u bolnicu “Stefan Visoki” u Smederevskoj Palanci, su van životne opasnosti.

Čovek je u teškom stanju, ali stabilno, sa frakturama ekstremiteta, dok je žena operisana i izvađena joj je slezina.

Inače, oni su u trenutku nesreće imali sigurnosne pojaseve.

Scroll to top